Napi horoszkóp július 20.: a Nyilasoknak több türelemre van szükségük, a Vízöntőkre különleges randi vár

Borítókép: Napi horoszkóp július 20.: a Nyilasoknak több türelemre van szükségük, a Vízöntőkre különleges randi vár Forrás: Pexels by Vlada Karpovich
A hét közepén is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Valaki azért keres fel a hét közepén, hogy segítséget kérjen tőled, mégpedig a kissé kellemetlen fajtából. Mivel azonban neked már az első pillanatban nagyon nincs ínyedre a dolog, épp ezért ne akard egy másodpercig sem áltatni az illetőt azzal, hogy szívesen állsz a rendelkezésére. Ne árulj zsákbamacskát, egyszerűen mondd, hogy ez nem a te szakterületed, mégpedig azelőtt, mielőtt az illető beleéli magát a dologba, hogy végre valaki kihúzza a slamasztikából. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz szinte senki nem vállalna el olyasmit, ami miatt ő, maga is bajba kerülhet! Kizárólag addig takarózz, amíg a paplanod ér!

BIKA (április 21-május 20)

Nem gondoltad volna, de a hét közepén olyasfajta tapasztalattal gazdagodhatsz, amelyre abszolút nem voltál felkészülve. Hálás vagy azért, hogy az Élet jótékonyan próbál terelgetni az úton, ám ahhoz te is elengedhetetlenül szükséges vagy, hogy észleld a jeleket. A mai nap is azt bizonyítja, hogy érdemes nyitott szemmel járnod, hisz másképp nem megy a tapasztalatszerzés sem. Használd ki a ezt a napot és tanulj, okulj, sajátíts el mindent, amivel sikeresebbé válhatsz!

IKREK (május 21-június 21)

Általában a szabálykövetés híve vagy, még arra is kínosan ügyelsz, hogy a legapróbb részletekig megrágj egy dolgot annak érdekében, nehogy bajba kerülj miatta. Ennek köszönhetően a kockázatvállalás nem igazán a te profilod, jobb’ szeretsz a biztonsági zónában láthatatlanul ellavírozni. Mivel azonban titkon mégis vágysz az izgalomra, épp ezért érdemes kisebb kalandokra vállalkozni, nem kell rögtön az évszázad expedíciójára elindulni. Hidd el, az adrenalin az, ami előrébb tud lökni a rögösebb utakon! Legyél bevállalósabb a pozitív élmények érdekében!

RÁK (június 22-július 22)

Egy ideje motoszkál a fejedben az érzés, hogy a jelenlegi párkapcsolatod elég egyoldalúnak mondható, hisz a partnered valahogy természetes jelenségként éli meg azt, hogy te mindent megteszel azért, hogy a szerelem lángja megállás nélkül égjen, ő pedig hátradőlve, teljes nyugalomban szemléli a folyamatot. Mivel ez neked rendkívül nagy teher, hisz nem érzed a viszonzást semmilyen szempontból, épp ezért eljött a pillanat, hogy leüljetek és őszintén beszéljetek a közös jövőről, hisz te is pontosan tudod, hogy ez így nem mehet tovább. Amennyiben fontos vagy a párodnak, abban az esetben eljut hozzá a mondanivalód, mellyel lekerül egyfajta teher a válladról, ám ha falakba ütközöl, mindenképp mérlegeld, hogy érdemes-e az idődet vesztegetned!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben kiaknáztál minden lehetőséget, épp ezért másfelé vennéd az irányt, azt azonban beláthatod, hogy igen nagy kockázatot vállalsz. Mielőtt tehát fejest ugranál a semmi közepébe, érdemes egy olyan személy tanácsát kérned, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, megjárt egy, s más útvonalat, így hiteles véleménnyel szolgálhat. Hidd el, időnként jobban teszed, ha nem rontasz ajtóstól a házba, sokkal inkább végigzongorázod azt, hogy mit is vállalsz pontosan, hol vannak az akadályok és mit veszíthetsz. Nem mindegy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A közeli hozzátartozóid közül valaki bajba kerül, te pedig lehetetlent nem ismerve rohansz a segítségére. Nemes dolog az, hogy kiállsz a számodra fontos emberekért, a józan ész használata azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy visszahúzd a szakadékból. Gondold tehát végig azt, hogy miként tudnál a leghatékonyabban segíteni, hisz egyelőre egyetlen fakarddal a kezedben rohannál le egy egész várost. Érdemes mindenképp segítséget toboroznod és olyasfajta mankót nyújtani, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod az illető problémáját! Ne rohanj vakon a szakadéknak!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!