Napi horoszkóp július 15.: a Rákoknak érdemesebb időnként a pillanatnak élniük, a Skorpiók maradandót szeretnének alkotni

Borítókép: Napi horoszkóp július 15.: a Rákoknak érdemesebb időnként a pillanatnak élniük, a Skorpiók maradandót szeretnének alkotni Forrás: Unsplash by Sharon McCutcheon
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel szemben csapdába kerülsz, eddig ugyanis teljesen jól olajozott csapatként működtetek, most azonban valami megváltozni látszik és az illető teljesen más irányba indul el, mint amerre eddig mentetek. Ez azonban nem fogja lehetővé tenni a további együttműködést, amit te mindenáron szeretnél elkerülni. Épp ezért üljetek le és beszéljétek át a helyzetet, azt, hogy mi a változás oka, igyekezzetek közös nevezőt találni, ellenkező esetben kútba eshet mindaz, amit eddig elértetek. Gondoljátok újra a stratégiát, menni fog ez, ha mindkettőtök számára ugyanolyan fontos a kitűzött cél elérése!

BIKA (április 21-május 20)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért próbálnak kiközösíteni, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt folyton konfliktushelyzetet generálnak, nem fogadják el a szabad véleménynyilvánítást, ezért ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azonban azzal, hogy mások miképp vélekednek, amennyiben ugyanis nem olyan normákat képviselsz, amelyek teljesen szembemennek a társadalomban elfogadottakkal, abban az esetben nem kell úgy élned az életed, hogy mindenáron beleilleszkedj olyan dominósorokba, ahol csupán fekete és fehér színek vannak. Miért akarnál együtt dőlni a többiekkel?! Építs saját dominósort, nincs szükséged arra, hogy bárki megtámasszon előlről vagy hátulról!

IKREK (május 21-június 21)

Sikerült megtalálod a célodat, amit mostantól igyekszel mindenáron elérni, s az sem rettent vissza, hogy esetleg hatalmas akadályokat kell majd leküzdened. Gondosan állíts össze egy cselekvési tervet, és számolj azzal is, hogy váratlan fordulatok következhetnek be, amelyek csak tovább nehezítik a dolgodat. Eléggé tapasztalt vagy ahhoz, hogy mindenre gyorsan reagálj és úrrá légy a helyzeten, még ha a tüzet okádó hétfejű sárkány kerül is az utadba. Ez nem lesz egyszerű menet, de ha sikerrel jársz, rendkívül büszke lehetsz majd magadra.

RÁK (június 22-július 22)

Túl sokat morfondírozol a jövőn, túl sokat foglalkozol azzal, hogy mikor mi fog történni, olyasmiken rágódsz, amikre nem nagyon van ráhatásod, hajlamos vagy rástresszelni egy-egy, számodra kiemelkedő jelentőséggel bíró ügyre, ahelyett, hogy adott pillanatnak élnél. Elfelejted élvezni az életet, elfelejted azt, hogy a Ma az a nap, ami aktuálisan bármiféle lehetőséget tartogathat számodra, a Ma az, amikor fizikailag tehetsz bármit annak érdekében, hogy a Holnap sikeres lehessen. Dobd el a láncaidat, ne hagyd, hogy a gondolataid gúzsba kössenek, inkább élvezd a mai napot, a napsütést, a nyarat, a vízpartot, a madarakat, a szeretteid jelenlétét, egyszerűen éld az életed, meglátod, kifizetődő lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyannyira szeretnél mindennek pontot tenni a végére a hét utolsó munkanapján, hogy a nagy sietségben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a környezedre és önmagadra is. Ne ostorozz azonban senkit, hiszen attól egyetlen lépéssel sem jutsz előbbre, igyekezz inkább kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak azon rágódsz, mit rontottál el, még jobban belekeveredsz az egészbe, és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből.

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!

A csillagjegyed abban is segít, kivel nem érdemes próbálkoznod, mert a se veled, se nélküled kapcsolat borítékolható!