Napi horoszkóp július 13.: a Szüzeknek nagy terveik vannak, a Bakoknak több türelemre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp július 13.: a Szüzeknek nagy terveik vannak, a Bakoknak több türelemre van szükségük Forrás: Unsplash by Kelly Sikkema
Érdemes ma is néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok neked is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Keményen dolgoztál egy bizonyos ügyön, beleadtál apait-anyait a dologba, ennek köszönhetően a jó eredmény és a vele járó elismerés abszolút kilátásban van, ám amennyiben nem vagy résen, váratlan fordulat húzhatja keresztbe a sikert. Épp ezért most tegyél félre mindent, ami halasztható és összpontosíts csupán erre a bizonyos küldetésre, amennyiben nem szeretnéd, hogy kicsússzon a dolog a kezeid közül. Mindenre apró részletre figyelj oda, tegyél meg minden tőled telhetőt, a többi az Univerzum dolga lesz!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé elkeserít a tény, hogy gyakorlatilag bármit mondasz, semmibe vesznek a többiek, egyáltalán nem érdekel senkit a te álláspontod, nem hallgatnak rád semmiben. Kezd eleged lenni a fegyverhordozó apród szerepéből, úgy érzed, muszáj érvényt szerezned a szavaidnak, hisz ha most nem állsz ki magadért, örökké egy levakarhatatlan pattanásként kezelnek majd. Ennek érdekében szedd össze minden tudásod és tegyél le valami olyasmit az asztalra, amitől a környezeted csak úgy ámul. Igyekezz olyasfajta pozitív cselekedettel maradandót alkotni, amely mindenki tetszését elnyeri, és nem lesz a későbbiekben még csak ahhoz hasonló érzésed sem, hogy nem figyelnek rád eléggé.

IKREK (május 21-június 21)

Nem igazán ínyedre való a feladat, amellyel megbíznak, ám nem vagy abban a pozícióban, hogy egyértelműen és köszönettel visszautasítsd, ezért kénytelen vagy mosolyogva igent mondani. Ez a mosoly azonban korántsem a legtermészetesebb, szíved szerint közelebb sem mennél hozzá, de mivel ezt nem teheted meg, igyekezz mihamarabb nekifutni a dolognak. Hidd el, minél tovább húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed igényes produktumot alkotni, így gyorsan hagyd magad mögött a duzzogást és a hasznos energiáidat arra használd, hogy elismerésre méltó eredményt eredményt mutass fel. Koncentrálj arra, amit csinálsz, mert az összecsapott munka semmi jót nem terem a közel jövőre nézve! Nyugi, így sem maradsz le semmiről, amit ne tudnál Te is megélni, ha mindennnel végeztél.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki nagy terhet rakott rád, olyasmit, ami elég váratlanul ért, ezáltal nem is nagyon tudtál felkészülni rá, de ha már így alakult, kénytelen vagy elviselni a dolgot. Igyekezz azonban a saját kompetenciád határain belül maradni, mert ha nem vigyázol, agyoncsap az a nagy fa, amelybe a fejszédet vágtad. Ha kell, kérj segítséget, nem kell egyedül cipelned a terhet, amiről tudod, hogy túl gyenge vagy hozzá! Ne aggódj, nem vagy kakukktojás, legalább egyszer életében mindenki kerül hasonló helyzetbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki egyfolytában számon kér mindenért, annak ellenére, hogy nem tartozik sem a közeli ismerőseid, sem a feletteseid közé. Ez téged roppant módon felháborít, épp ezért szíved szerint az arcába vágnád a kérdést,hogy mi köze hozzád és miért nem foglalkozik a saját dolgával. Mivel azonban nem ilyen fából faragtak, ezért a kommunikáció civilizáltabb formáját használva érdemes megkérdezned, mi az oka annak, hogy a számonkérés jogát fenntartja magának. Tedd világossá számára, hogy te csakis egyetlen embernek tartozol elszámolnivalóval, az pedig nem más, mint a saját tükörképed. Ne foglalkozz azzal, ha mások akarják diktálni, mit, mikor és hogyan szabad mondanod, vagy csinálnod. Az az ő dolguk, nem kell neked bele folynod ebbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket végrehajtani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, amely alapján végighaladsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak olyan szituációk, ahol hirtelen kell cselekedned, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!