Napi horoszkóp július 10.: a Bikáknak valaki kellemes meglepetést okoz, a Rákok váratlan részeredménynek örülhetnek

Borítókép: Napi horoszkóp július 10.: a Bikáknak valaki kellemes meglepetést okoz, a Rákok váratlan részeredménynek örülhetnek Forrás: Unsplash by Davey Gravy
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján végre elérkezett a pillanat, hogy lezárj egy olyan, hosszú ideje húzódó dolgot, ami számtalan álmatlan éjszakát okozott a múltban. Mostanra azonban egyrészt ideálissá váltak a körülmények, másfelől pedig gyűjtöttél annyi bátorságot, amennyi egy ekkora lélegzetvételű helyzet lezárásához szükséges, épp ezért egyetlen percig ne vesztegesd az idődet! Legközelebb igyekezz úgy alakítani az utadat, hogy ne egy végeláthatatlan bozótosban bolyongj, hisz ezzel csak az eredményt késlelteted! Mivel most sikerült pontot tenned a dolog végére, így érdemes hagynod magadnak egy szusszanásnyi időt arra, hogy feltöltekezz.

BIKA (április 21-május 20)

Valaki, akivel eddig nem álltatok túl közel egymáshoz, kellemes meglepetést okoz, melyre abszolút nem számítottál. Ez a váratlan fordulat azonban annyira jól esik neked, hogy nem is igen tudod hirtelen, hogyan is kellene reagálnod. Meglepődve tapasztalhatod ugyanis meg azt, hogy bizony a világ tele van olyan értékes emberekkel, akik nem feltétlenül kérkednek vele, mégis odaállnak mögéd, ha az Élet úgy hozza. Légy hálás az illetőnek elsősorban azért, hogy visszaadta az emberekbe vetett hitedet, illetve szebbé varázsolta a napodat. Most már csak a pozitívumokra koncentrálj!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján kissé kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja fel a hibáit, téged próbál bajba sodorni, csak hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj olyan távolságban, amilyen messze csak lehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, a hét utolsó napja lehetőséget ad arra, hogy véghez vigyél valamit, amihez annak idején nagy reményeket fűztél, mivel azonban nem járt különösebben nagyobb eredménnyel, épp ezért el is engedted a dolgot. Mivel azonban váratlanul mégis felcsillan egy kis részeredmény, így ismét reményt kapsz arra, hogy beteljesítsd a dolgot. Ugyan a programot másképp tervezted, mégis érdemes minden mást háttérbe szorítanod és erre az egyetlen célra koncentrálnod. Hidd el, hosszú távon megéri!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Magad sem tudod megmondani az okát, de valamiért iszonyúan feszült vagy, emiatt gyakorlatilag apró dolgok miatt képes vagy feldühödni. Mivel abszolút nem szeretnéd a környezetedben élőkön leereszteni a fáradt olajat, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség forrását, hisz az, hogy egyrészt nem tudsz felszabadulni, másrészt esetleg lépten-nyomon megbántasz bárkit, aki szembejön, az semmi jót nem terem majd neked. Keress tehát valami olyan elfoglaltságot, ami a negatív energiák leadásával jár vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy mihamarabb megtaláld a probléma forrását és meg is tudd oldani, ha máshogy nem, elméletben legalább!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!

Galériánkban mutatjuk, milyen manikűr illik hozzád, a csillagjegyed alapján!