Borítókép: Napi horoszkóp január 30.: az Oroszlánoknak érdemes a saját boldogságukra koncentrálniuk, a Skorpiók heves vitába kerülhetnek valakivel Forrás: Pexels by Nataliya Vaitkevich

Napi horoszkóp január 30.: az Oroszlánoknak érdemes a saját boldogságukra koncentrálniuk, a Skorpiók heves vitába kerülhetnek valakivel

A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit rejt a csillagjegyed!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 30.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján szokatlanul nagy kihívás adódik, amelyet mindenképp érdemes megragadnod, amennyiben hosszútávú sikereket szeretnél elérni. Nem lesz egy sétagalopp, ahol csak úgy besétálsz a célvonalba, számos akadállyal kell majd megküzdened, ebben látod azonban az izgalmat. Épp ezért minden eshetőségre felkészülve mihamarabb indulj el az úton, hisz nincs vesztegetni való időd, mert ha most nem ragadod meg, akkor később nem biztos, hogy ugyanígy lesz rá alkalmad. Most minden körülmény megfelelő arra, hogy mind magadnak, mind pedig másoknak is bebizonyítsd, mire is vagy képes! Vigyázz, kész, rajt!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenképp szeretnél egy olyan rejtélynek utána járni, amely hosszú ideje nem hagy nyugodni, folyamatosan ott motoszkál a fejedben és úgy érzed, hogy addig nem is fogsz tudni továbblépni, amíg nem kerül pont a dolog végére. Arra azonban mindenképp érdemes felkészülnöd, hogy pontosan 50% esélyed van arra, hogy hatalmas csalódással szembesülsz, csak és kizárólag ennek tudatában érdemes tehát belevágnod a dologba. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján olyan feladattal szembesülsz, amely nemcsak a nehézségi fokát tekintve tűnik megugorhatatlannak, de a témában még hozzá nem értőnek is számítasz. Kétségbe esés helyett igyekezz azonban higgadtan kezelni a helyzetet, próbálj egy rendszert kialakítani, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed az egyes lépéseket és ennek alapján haladj előre. Ne kapkodj, hiszen azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekints kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján túlzott magabiztosságod sodorhat bajba, hiszen határozott meggyőződéssel hiszed, hogy gyakorlatilag csukott szemmel is teljesítheted a rád bízott feladatot. Elég súlyos árat fizethetsz azonban a könnyelműségért, csúfos bukás lehet ugyanis az eredmény, melyért ráadásul még felelősséget is kell vállalnod. Ha már így alakult, igyekezz mindenkitől elnézést kérni és egy életre megtanulni, hogy vannak helyzetek, amikor nem csupán a saját bőröd van vásáron és amelyeknek elég nagy a tétje. Próbáld tehát a hibát korrigálni és megmutatni a környezetednek, hogy igenis megbízható ember vagy, aki képes tonnás súlyok alatt is jól teljesíteni, amennyiben a köz érdekeiről van szó!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül fontos számodra a környezeted elismerése, szeretnél mindig mindenkit elégedettnek látni, ennek elérése érdekében pedig a végsőkig is elmenni. Ez mind roppant elismerésre méltó, a nagy igyekezetben azonban teljesen megfeledkeztél önmagadról és arról, hogy neked mi a fontos. A felismerés már fél siker, mérlegeld tehát, hogy vajon megéri-e egyfolytában másoknak megfelelni, avagy leteszed ezt a fajta terhet a válladról és a saját boldogságodra koncentrálsz. Igen nagy téveszme ugyanis, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha másokat is annak látsz. Járd a saját utad, amely a te boldogságodhoz van kikövezve!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég meghatározó számodra az, ha valaki csalódást okoz, elég nehezen lépsz túl egy-egy ilyen szituáción, gyakorlatilag nem is igen tudsz elvonatkoztatni tőle. Ez történik veled most is, már ideje lenne ugyan magad mögött hagynod egy korábbi csalódásodat, neked azonban megragadt a szádban az a keserű íz, ami sehogy nem akar elmúlni. Így azonban soha nem fogsz tudni semmit sem elengedni és a végsőkig ragaszkodva, saját magad hátráltatva toporogsz majd egy helyben, miközben mások a legfelhőtlenebb életet élik, minden alkalmat megragadva. A sok-sok kínálkozó lehetőség előtted is ott van, rajtad múlik csupán, hogy élsz-e velük, vagy hagyod őket elúszni az árral. Itt az ideje tehát, hogy a saját boldogságod érdekében a korábbi negatívumokat lezárd és végre nyiss egy új élet felfogás felé!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!