Borítókép: Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön Forrás: Pexels by Julia Larson

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Bár mindent pontosan kiszámítottál, teljes meggyőződéssel hitted, hogy nem csúszhat hiba a számításodba, a hétvége első napján azonban mégis olyan helyzetben találod magad, ami abszolút nem volt beleszámítva a menetrendbe. Nem baj, ha le kell térned az ösvényről, csak ne a lábad elé nézz, hanem figyeld azt is, mi az útirány és próbálj olyan döntéseket hozni, amelyek előrébb vihetnek. Döntésed terhe ugyanis ezúttal másokra is hatással lesz, épp ezért igyekezz globálisan tekinteni a helyzetre, ne csupán a következő lépést vedd figyelembe. Az is lehet, hogy ez az ösvény még sikerélményt is adhat, ne ijedj meg tőle, egyszerűen csak lazíts, tedd fel a napszemüveged és magabiztosan menetelj!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan fordulat okoz pillanatnyi kétségbeesést a hétvége első napján, gyakorlatilag elsőkörben nem is igen tudsz mit kezdeni a helyzettel. Amennyiben azonban sikerül megráznod magad és kétségbeesés helyett viszonylag gyorsan igyekszel korrigálni a dolgot és kezelni a kialakult szituációt, abban az esetben gyorsan elvonulhatnak a viharfelhők. Hidd el, ha egy kicsit összpontosítasz, könnyedén meg tudod oldani ezt a fajta bonyodalmat is. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben! Amennyiben ezek nem hagynak cserben, nem lesz gond kimászni a kátyúból, amely utólag visszagondolva egész jelentéktelennek fog majd tűnni!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva, a hétvége első napján olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét, vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, eljött a megfelelő pillanat, hogy az előrehaladás érdekében bizonyos lépéseket megtegyél, azt érzed ugyanis, hogy hosszú ideje egy helyben ácsorogsz, semmi nem változik körülötted. Emiatt kissé sivárnak érzed az életedet és ugyan szíved szerint kitörnél belőle, ennek ellenére eddig fogalmad sem volt arról, mi is lehet a megoldás. Most azonban megérett benned az elhatározás, van bátorságod lépni és szeretnél változtatni az életeden, így tehát ne késlekedj sokáig, mert nem mindig lesz lehetőséged arra, hogy kilépj ebből a szürkeségből és megtaláld az Élet napos oldalát. Hidd el, az akaraterő és az elhatározás már félsiker!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján arra kell rájönnöd, hogy egy általad fontosnak tartott ügy nem úgy alakul, ahogy azt az elején eltervezted. Az eléd gördülő akadályok kissé visszavetik tehát a lelkesedésedet, tulajdonképp nem is vagy biztos benne, hogy igazából megvan benned a tudás, amivel ki tudod bogozni az összegabalyodni látszó szálakat. Kicsit több önbizalom és magadba vetett hit kell azonban ahhoz, hogy megoldd a helyzetet, nem lehetetlen a siker elérése, csupán megrémített a sok, eléd gördülő akadály. Fuss neki, hidd, hogy meg tudod ugrani őket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben abszolút két lábbal állsz a földön, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan fordulnak hozzád segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz tehát büszke magadra, légy azonban óvatos, hisz nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, kívülállóként pedig könnyű feketét, vagy fehéret mondani, a következményekkel viszont nem neked kell számolni. Csakis olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!