Borítókép: Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján valaki borzasztóan szemtelen rámenősséggel nyomul rád, te pedig érthető módon roppant zavarónak találod, hisz abszolút nem szeretnél most új kapcsolatba kezdeni, boldog vagy a jelenlegi életedben, nem vágysz semmiféle bonyodalomra magad körül. Akármilyen diplomatikusan is próbálod azonban elhárítani az illetőt, egyszerűen nem ért a szép szóból, itt az ideje tehát annak, hogy a sarkadra állj és határozottan utasítsd el. Alapvetően nem vagy arrogancia-párti, ezúttal azonban nem lesz más választásod, mint az udvariaskodó köröket kihagyva a sarkadra állni! Ne hagyd magad!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján úgy alakul egy számodra fontos helyzet, hogy talpraesettségednek köszönhetően végül sikeresen tudsz kijönni belőle. Kezdtél már-már kudarcot vallani, félig-meddig fel is adtad, amikor egyszer csak váratlan fordulatot vesznek az események és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztosan lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, hisz bármikor adódhat olyan helyzet, amikor a szakadék szélén kell egyensúlyoznod!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben olyasmin töri a fejét, amely számodra rengeteg kockázatot rejt magában. Épp ezért semmiképp nem hagyod magad az eseményekkel sodródni, mi több, figyelmeztetsd az illetőt is a veszélyekre. Mindenképp mondd el neki a véleményed, ennél többet azonban jelen pillanatban nem tehetsz érte. Fogadd el, ha mások más utat választanak, mindenki a saját, sajgó sebeiből tanulja meg ugyanis, hogy a jövőben melyik gödröt ajánlott elkerülni. Biztosítsd a támogatásodról, ez minden, amire képes vagy, ne is akarj többet kihozni a helyzetből, ellenkező esetben te is veszélybe kerülhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Minden körülmények között törekszel az önazonosságra, semmi és senki kedvéért nem vagy hajlandó álarcot húzni és eljátszani egy tőled teljesen távolálló karaktert, akivel mégcsak köszönőviszonyban sem vagy. Ezért szeretnek olyan sokan, ezért adnak a véleményedre, melynek nem is félsz hangot adni, hisz teljeskörű bizalmukat élvezed. Maradj mindig ilyen, mert ha bármiféle, felvett szerep megformálásába kezdesz, kieshetsz a bizalom köréből! Csak legyél önmagad, történjék bármi!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján minden feladatodat letudva végre lehetőséged nyílik arra, hogy pihenj, hogy kicsit lelassulj és olyasmikkel töltsd az időt, amelyekre egy normál hétköznapon esélyed sincs a folyamatos rohanás miatt. Ma azonban minden körülmény abszolút ideális arra, hogy letedd egy napra a téged nyomasztó terheket és lógasd a lábad mindenfajta felelősségvállalás nélkül. Végy egy jó kis könyvet, készíts egy finom teát, ürítsd tehát ki a fejed és csak arra koncentrálj, hogy a Ma a tiéd, mielőtt a Holnap ismét beszippant!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Aggodalommal tölt el egy bizonyos dolog, mindeközben pedig attól is tartasz, hogy mivel szembesülsz, ha utánajársz. Mivel bizonytalanságban élni se sokkal kifizetődőbb, épp ezért bármennyire is esik nehezedre, érdemes mielőbb kiderítened, hol is van a kutya elásva. Amennyiben nem egy eget rengető ügyről van szó, abban az esetben mielőbb változtass rajta annak érdekében, hogy le tudd törölni az aggodalmadat. Hidd el, a bizonytalan aggodalomnál még az őszinte –de sokszor fájó- igazság is jobb. Nyugalom, előbb-utóbb minden a helyére áll, hisz máshogy nem lehet!

A napi horoszkóp folytatása ide kattintva olvasható.