Borítókép: Napi horoszkóp január 26.: a Rákoknak érdemes a múltat maguk mögött hagyniuk, a Szüzek hihetetlen tempót diktálnak Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio

Napi horoszkóp január 26.: a Rákoknak érdemes a múltat maguk mögött hagyniuk, a Szüzek hihetetlen tempót diktálnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 26.

KOS (március 21-április 20)

Kitűztél egy bizonyos célt magad elé, amit mindenáron szeretnél elérni, emiatt bármit hajlandó vagy feláldozni és sajnos talán többet is látsz a dolog mögé, mint ami valójában benne van. Emiatt elkezdesz a saját illúzióidból várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármi is kihozható. Érdemes tehát még azelőtt visszatérned a Föld nevű bolygóra, mielőtt nagyot csalódhatsz, hisz az, ami te bele látsz, az valójában nem biztos, hogy benne is van. Most kellene kicsit hideg fejjel, racionálisan gondolkodnod, mert ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik, annak ellenére ugyanis, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataidat, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj az árral? A saját életed feledd bátran vedd a kezedbe az irányítást!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan sok energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely a hét második felében végre zamatos gyümölcsöt terem. Büszkén és meghatódva tekinthetsz arra, amit elértél, hiszen ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, egy múltban ért csalódás az, amely meghatározza a jelenedet, nem igazán tudsz megszabadulni tőle, hisz mindig ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez előfordul, akkor biztosan nem fogod tudni kezelni a helyzetet. Így azonban képtelen leszel továbblépni, az új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha elég sok feladatot kell még befejezned, mielőtt rádköszön a hétvége, mégsem tudod, honnan tudsz erőt meríteni, hisz már így is az energiaraktáraid végét használod. Ilyen kimerült állapotban nem biztos azonban, hogy hatékonyan tudsz működni, épp ezért előfordulhat, hogy oda nem figyelésed miatt olyan vesszőfutásba kell kezdened, ami később rossz irányba viheti az eseményeket. Mivel most nem igazán tudsz koncentrálni, így inkább szelektálj az elvégzendő ügyeid között és azokat, amelyek nem égetően fontosak, inkább olyan időpontra halaszd, amikor teljes emberként, igazi profizmussal teszed a dolgod! Igyekezz a pihenésre is időt szánni, nem a cél ugyanis, hogy a kimerüléstől ágynak dőlj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hihetetlen tempót diktálsz a hét második felében, a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, arról azonban fogalmuk sincs, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatodba és energiádba került az, mire idáig elértél. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!

A napi horoszkóp folytatása ide kattintva olvasható.