Borítókép: Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek bátran vállalhatják a véleményüket, az Oroszlánok fontos pillanathoz érkeznek Forrás: Pexels by Yan Krukau

Napi horoszkóp január 24.: az Ikrek bátran vállalhatják a véleményüket, az Oroszlánok fontos pillanathoz érkeznek

A csillagok mára is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmivel kell szembesülnöd a hét elején, amire egyáltalán nem számítottál, de teljesen keresztbe húzza a számításaid. Ne ess azonban kétségbe, inkább higgadtan gondold végig, hogy ebben a helyzetben mi lehet a legokosabb döntés, amellyel elkerülheted a kalamajkát. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmiféle eget rengető dolog!

BIKA (április 21-május 20)

Csalódnod kell ma valakiben, akit sokkal többre tartottál, mint amit ezúttal megtapasztaltál róla. Azért szomorít el a dolog, hiszen sokkal jobb emberismerőnek gondoltad magad, ennek okán most önmagadban is csalódnod kellett. Ne keseredj azonban el, ez most így jött ki, legközelebb azonban kétszer gondold meg, hogy kivel bizalmaskodsz, igyekezz jobban megismerni azt a személyt, akitől bármiféle diszkréciót vársz, hisz nem mind' arany, ami fénylik! Ez most nem jött össze, de ne általánosíts a jövőben, hisz nem mindenkire igaz ez az állítás. Fel a fejjel!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a mai nap az, amikor nyugodt lelkiismerettel vállalhatod a véleményedet egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Ennek megfelelően nem is szemérmeskedsz, beleállsz bármibe, ha az érdekeidről van szó. Szép dolog ugyan az őszinteség, mégsem árt vigyáznod vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy nyilvános vitába kezdesz, abban az esetben számolnod kell vele, hogy ezzel sebezhetővé és sérülékennyé válhatsz. Épp ezért gondold meg, kinek és mit mondasz ki, mert benne van a pakliban az is, hogy deficittel jössz ki a helyzetből. a csalódás esélye is. Még az igazad elérése érdekébenn se bánts meg olyanokat, akik fontosak számodra, hisz nem tudhatod, milyen mély sebet ejtesz a szavaiddal!

RÁK (június 22-július 22)

Az esetek döntő többségében fontos számodra, hogy mások mit gondolnak a kimondott szavaidról, illetve a tetteidről, ez pedig teljes mértékben meggátol abban, hogy teret engedj a saját kreativitásodnak és felszínre hozd azt, ami benned van. Így azonban bármit teszel, a végeredmény sem téged fog tükrözni, sokkal inkább valami kézzel fogható dolgot, amely abszolút nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosítva, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, csakis így fogsz tudni ugyanis emlékezeteset alkotni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos pillanathoz érkeztél, szeretnél ugyanis valamibe belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog számodra, ennek ellenére mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg, ám a legnagyobb megdöbbenésedre a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem repesnek az örömtől, egyetlen egy dolgot látnak ugyanis csupán maguk előtt, még pedig azt, hogy fejjel rohansz a falnak. Mindenképp hallgasd meg a véleményüket, mégse ne engedd magad teljesen befolyásolni, mivel azonban könnyen előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és eldönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már a testi-lelki épséged kockáztatja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami mostanra kezd eluralkodni körülötted. Nem vagy ugyanis hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktus helyzet ilyen negatív irányba fajuljon el. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt, joggal lehetsz büszke magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég parázs vitába keveredsz valakivel egy bizonyos ügyben csupán azért, mert egyikőtök sem akar engedni az általa képviselt álláspontból. Így azonban elég keserű a szád íze, hisz minden egyes pillanatban érezhető és vibráló feszültség van közöttetek. Nem érdemes egy kapcsolatot ilyenformán sutba dobni, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi a valódi probléma, hisz egymáshoz közel álló emberek között nincs az a gordiusi csomó, amit ne lehetne kibogozni. Vizsgáld meg az illető szemszögéből is a helyzetet, hisz az sokat alakíthat az álláspontodon.

A folytatásért kattints ide!