Borítókép: Napi horoszkóp január 23.: az Oroszlánok bonyolult  feladattal küzdenek, a Nyilasok vissza nem térő lehetőségbe botlanak Forrás: Pexels by Mikhail Nilov

Napi horoszkóp január 23.: az Oroszlánok bonyolult feladattal küzdenek, a Nyilasok vissza nem térő lehetőségbe botlanak

A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan kilométerekkel szereted elkerülni a konfliktushelyzeteket, a hét első napján mégis olyan szituáció adódik, amelyben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat -te pont futva menekülsz előlük-, ám amennyiben provokatív helyzetben találod magad, abban az esetben abszolút nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?! Hallasd a hangod, másképp nem tudod megvédeni az igazadat!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján lehetőséged nyílik arra, hogy olyasmiben mérettesd meg magad, amivel korábban köszönőviszonyban sem voltál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban megremeg ugyan a lábad, de a másodikban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, pontosan tudod, hogy amennyiben nem próbálnád ki magad, akkor biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, emiatt nem érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest és legyél nyitott arra, ami veled szembe jön. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb volumenű kihívásra!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje litereket izzadva dolgozol egy számodra fontos projekten, attól rettegsz azonban minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, illetve amennyiben megbotlasz, az milyen következményekkel járhat. Emiatt a folyamatos félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ettől egy frusztrált, erőltetett, kicsikart maszlaggá válik az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni az aktuális tevékenységen, mert sokkal nagyobb lehetőséget adsz magadnak a hibázásra. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és a lehetős legtöbbet hozd ki magadból, így akár sikerül, akár nem neked már mindenképp nyugodt lesz a lelkiismereted!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján bizony jó, ha tisztán látsz annak érdekében, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz Ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a Holnap. Vedd fel a páncélod, indulj a csatába és küzdj meg mindenkivel azért, hogy a tisztességes eszközökkel megnyert küzdelem végén te lehess az, aki a dobogó legfelső fokára felállhat! Ügyelj azonban arra, hogy a saját értékrendeden ne lépj túl, hogy ne legyen később sem lelkiismeret furdalásod, sem a bogárka a füledben, aki folyamatosan azt súgja majd: „Csaltál!”. A fair-play szellemében küzdj tehát a sikerekért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, több ismeretlenes egyenlettel küzdesz a hét első napján, fogalmad sincs a megoldó kulcsról hollétéről, emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted azzal, hogy egy helyben álldogálva várod, hogy megoldás az öledbe pottyanjon. Be kell azonban látnod, így semmiképp nem fogsz előbbre jutni, a véget nem érő szélmalomharc helyett ideje tehát a sarkadra állnod és megoldás centrikusan gondolkodva olyan logikai fonalat találni, amely elvezet a megoldáshoz. Mennyivel egyszerűbb lenne hátat fordítani és elballagni, a saját önbecsülésed miatt azonban ne add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta feladattal bíznak meg a hét első napján, amely igencsak távol áll tőled minden szempontból, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt semmiféle konfliktushelyzetet teremteni a visszautasítással. Az első pillanatban tehát a fejed vakarva állsz, fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, hisz korábban köszönőviszonyban sem voltál az ilyesfajta feladatokkal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával vegyített logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból, de most elsősorban erre koncentrálj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik elbagatellizálni egy igen komoly helyzetet, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, hiszen amíg meg nem oldja, addig mindannyian benne lesztek ragadva a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért nem veszi komolyan a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.

A cikk folytatásáért kattints ide!