Borítókép: Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek pozitív eredménnyel jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Bakok befektetett energiája végre megtérül Forrás: Pexels by Tim Douglas

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek pozitív eredménnyel jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Bakok befektetett energiája végre megtérül

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány napot a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

Kellőképp kimerítőnek találod a mögötted álló hetet, épp ezért teljes joggal szánhatod a hét utolsó napját a pihenésnek. Nem számítottál váratlan akadályokra, ám az, hogy tisztességgel helyt álltál, minden energiádat felemésztett. Ne akarj tehát ma semmiféle világmegváltó dologba kezdeni, egyszerűen keress olyan kikapcsolódási pontot, amelyben jól érzed magad, add át magad a felhőtlen pihenésnek, hiszen nem tudhatod, miféle kihívások várnak rád a közeljövőben. Szóljon ez a nap csakis rólad és a testi-lelki épülésedről!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján a legnagyobb felháborodásodra valaki kellemetlen helyzetbe sodor, mely érthető módon igen heves reakciót vált ki belőled. Igyekezz azonban szem előtt tartani azt, hogy az illetőt alapvetően nem az ártó szándék vezérelte, épp ezért üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituációból tudtál a hét utolsó napjára pozitívan kijönni, amelyre korábban nem tettél volna túl nagy tétet, ám mivel rendelkezel már ennyi élettapasztalattal, így nem okozott gondot számodra az, hogy gond nélkül megugord. Voltak ugyan pillanatok, amikor nem igazan gondoltad, hogy sikerülhet különösebb deficit nélkül lezárni az egészet, ám mivel végig koncentráltál, így olyan apró részletekre tudtál felfigyelni, melyek nélkül teljesíthetetlen lett volna a feladat. Most aztán joggal ünnepelheted a sikert, csak arra ügyelj, hogy idejekorán el ne bízd magad, hisz bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a dologba fulladni!

RÁK (június 22-július 22)

Próbálsz valakit mindenáron meggyőzni egy bizonyos üggyel kapcsolatban az igazadról, ám folyamatosan az az érzésed, hogy az illető visszapattint magáról. Kitalált ugyanis valamit, aminek ugyan semmi alapja nincsen, de mindenáron ragaszkodik hozzá. Ebben a helyzetben tehát nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki iránt hosszú ideje táplálsz plátói szerelmet, eddig azonban nem merted megközelíteni, féltél ugyanis az elutasítástól. A hét utolsó napján azonban eljön a pillanat, amikor fel kell vértezned magad annyi bátorsággal és önbizalommal, amivel már magabiztosan állhatsz az illető elé. Teremts romantikus körülményeket, ne csak Hűbele Balázs módjára rohanj elé, hisz ehhez azért összeszedettség és megfelelő kémia kell. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel nem ismersz lehetetlent, így addig-addig sakkozol majd, amíg közelebb nem kerülsz a kiszemelt jövendőbelidhez. Hajrá, csak ügyesen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút ismeretlen szituációban kell a hét utolsó napján helyt állnod, amelyben teljesen rutintalannak számítasz másokhoz képest, ám mivel szereted a kihívásokat, így az izgalom szagát érzed a levegőben. Ne félj tehát a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé úgy érzed, elnyomnak a nálad vehemensebb, talpraesettebb személyek a környezetedben, épp ezért arról álmodozol, hogy valamiképp felhívd magadra a figyelmet. Mielőtt azonban magadra öltenéd az udvari bolond jelmezt és nevetségessé válnál, igyekezz végiggondolni, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangodat hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

A cikk folytatásához kattints ide!