Napi horoszkóp január 14.: a Szüzek végre beiktathatnak egy kis testmozgást az életükbe, a Skorpiók rátermettségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp január 14.: a Szüzek végre beiktathatnak egy kis testmozgást az életükbe, a Skorpiók rátermettségüket bizonyíthatják Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan nem számítottál rá, a hétvége első napján mégis felelősségteljes döntést kell meghoznod, ami elég sok mentális energiát vesz ki belőled. Kissé frusztrál is a tudat, hogy ilyesmivel kell foglalkoznod ahelyett, hogy pihennél, ezzúttal azonban mégsincs választásod. Épp ezért kénytelen-kelletlen nézz szembe a dologgal, gondold végig objektíven a helyzetet és úgy hozz döntést, hogy alaposan végiggondoltad, ennek okán tehát a jövőben nem lesz lelkiismeret furdalásod. Vannak ilyen napok is, de hidd el, ha túlesel rajta, sokkal nyugodtabban fogsz majd aludni!

BIKA (április 21-május 20)

Nem számítottál arra, hogy a hétvége első napján megzavarhatja egy váratlan esemény, most azonban olyasmivel kell szembesülnöd, ami tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel, melyben nem várhatsz a jó szerencsére, hátha magától megoldódik a dolog. Abban a helyzetben vagy azonban, hogy pontosan tudod, mit kell lépni, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hiszen nincs idő hosszas meditálásra. Bár az eredmény nincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, hiszen minden tőled telhetőt megtettél. Bárhogyan is szeretted volna, ennél többre sajnos nem vagy képes, de az adott helyzetből mindig biztosan kihozod a legjobbat!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan péntek tizenharmadika tegnap volt, neked mégis úgy esett, hogy a mai a szerencsenapod, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, ami nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, lehet, hogy közben elúszik a hajó. Ha bátran cselekszel, olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyeken átlépve elérheted a korábban kitűzött céljaidat – és végre a többiek is elismerik a képességeidet. Mindez jó alkalom arra is, hogy minél több kellemes élményhez juss, s minél több tapasztalattal gazdagodhass – és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napjára érsz valaminek a végére, ám legnagyobb bosszúságodra úgy tűnik, hiábavaló volt a sok munka és befektetett energia, mert elég soványnak tűnik az eredmény. Amennyiben van még rá lehetőséged, finomíts a dolgon, ha viszont már elúszott a hajó, akkor nem érdemes bosszankodnod, egyszerűen csak próbáld elfogadni az egészet úgy, ahogyan van. Időnként előfordul, hogy olyan erők befolyásolják az életet, amelyeket te sem tudsz irányítani, így legfeljebb arra kell törekedned, hogy a lehető legjobb tudásod tedd a dolgodat. Semmiképp ne akarj mindig szembeúszni az árral, hisz az egy elfeleslefes energialeadás, a hullámokat legyőzni biztosan nem fogod tudni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, talán túl nagy fába vágtad a fejszédet, ennek okán nem vagy biztos benne, hogy sikerülhet elérni a célodat, jelen pillanatban ugyanis elég kevésnek érzed magad a feladathoz. Amennyiben új kihívásra vágysz, abban az esetben mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt igent mondanál az egészre, hiszen lehet, hogy nagy áldozatot kell hoznod, ugyanakkor hatalmas elismerés vár majd a végén. Ha azonban úgy érzed, nincs még benned elég erő, s ez tényleg túl nagy falat neked, akkor mond le róla, mert neked sikerélményekre van szükséged, s nem arra, hogy kudarcot vallj. Tanulj, okulj, figyelj és eljön majd a te időd is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az elmúlt hetekben, főként az ünnepek alatt kissé elhanyagoltad a testmozgást, ez a hétvége azonban kiválóan alkalmas arra, hogy végre beiktass egy kis sportot. A mozgásnak olyan műfaját válaszd, amit nem kell egyedül csinálnod, hívd el a barátaidat és töltsétek el aktívan a délutánt! Ne tántorítson el, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hiszen elszoktál az efféle aktív tevékenységtől, de rövid időn belül bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal hatékonyabbnak érzed majd magad ezután és a lelkiismereted is megnyugszik, hogy tettél valamit az egészséged érdekében!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!