Napi horoszkóp január 11.: a Bikák kiállnak az emberi méltóságukért, a Mérlegeknek érdemes lazábban kezelniük bizonyos helyzeteket

Borítókép: Napi horoszkóp január 11.: a Bikák kiállnak az emberi méltóságukért, a Mérlegeknek érdemes lazábban kezelniük bizonyos helyzeteket Forrás: Pixabay by GuillaumePreat
A hét második felében is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, a csillagok ugyanis izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 11.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében mindenki tőled várja a megoldást egy bizonyis szituációban, teljes meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy minden helyzetnek ura vagy, minden nyitott mondatnak te vagy a megfejtője. Mielőtt azonban felelőtlenül kezdenél indokolatlan hősködésbe, előtte próbáld mérlegelni, hogy miért vagy kikért állsz ki a szakadék szélére. Amennyiben ugyanis meggondolatlanságod okán belehuzhansz, abban az esetben már késő lesz visszatáncolni. Okosan cselekedj tehát és csak akkor ments meg bárkit is, ha tisztában vagy a kockázatokkal és az esetleges következményekkel!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt a hét második felében, amely húzást te megdöbbenéssel vegyített felháborodással konstatálsz. Mielőtt azonban az illető nagyon nyeregben érezné magát, neked mindenképp érdemes irányba helyezned azzal, hogy hangot adnod a felháborodásodnak, illetve tudatod vele, hogy várod a magyarázatot a tettére. Egyetlen percig ne engedd, hogy nevetségessé tegyen bárki akármikor és akárhol, te is ugyanazokkal a jogokkal és emberi méltósággal rendelkező személy vagy, mint akárki a világon. Amennyiben az érintett személy nem érti a felháborodottságod okát, abban az esetben nem is érdemes nagyon sok energiát belefektetned, egyszerűen hagyd hátra egyszer, s mindenkorra!

IKREK (május 21-június 21)

Érzed, hogy ott van életed nagy lehetősége az orrod előtt, csupán csak a karodat kellene kinyújtanod érte, valahogy azonban mégis tartasz attól, hogy kudarcot fogsz vallani, emiatt csupán csak álmodozol a nagy áttörésről. A siker érdekében azonban meg kell próbálnod levetkőzni bátrabban hozzáállni és megragadni a kínálkozó alkalmat, mely által végül majd kiteljesedhetsz. Ki vagy éhezve a sikerre és a boldogságra, ne hagyd, hogy csak úgy elússzon az árral, miközben sóvárogva nézed, ahogy viszi a víz. Állj fel és cselekedj, amíg nem késő!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben folyamatosan azon dolgozol, hogy a környezetedet boldoggá tedd, megállás nélkülsz áll mindenki rendelkezésre, melynek következtében az általad fontosnak tartott, befejeztek ügyek úsznak az árral. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ez esetben azonban nem biztos, hogy a prioritási sorrendben előbbre kell helyezned őket a saját feladataidnál. Épp ezért mindenek előtt azokat a dolgokat rendezd, amelyek nem tűrnek halasztást és csak azután vállalkozz a Világ megváltására. Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csak azért, mert a saját életed sorait rendezed előbb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a környezetedben túlságosan félt minden, általad megtenni kívánt önálló lépéstől, nem engedi, hogy kibontakozz, hogy a saját ötleteidet és terveidet megvalósítsd, kissé gyerekként kezel, melyet roppant fojtónak találsz. Mivel azonban egyetlen percig sem szeretnéd megbántani, épp ezért próbálsz finoman ellavírozni a különböző helyzetekben, nem szeretnéd ugyanis azt, hogy a kapcsolatotokon nyomot hagyjon a részedről tanúsított, szelíd lázadás. Próbáld megtalálni az arany középutat, hiszen az illetőt csakis a jószándék vezérli!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél két ember konfliktushelyzetére, a hét második felében azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a nézeteltérést, hisz így mindketten rossz szájízzel fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok, te pedig méltán lehetsz büszke magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nehezen fogadod el a tényt, hogy a hét második felében egy számodra fontos projekt nem épp a várakozásaidnak megfelelően alakul. Nehezen fogadod el a kudarc tényét, mely méginkább megnehezíti azt, hogy sikereket érhess el. Próbálj elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is.Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonyos keretek között mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, egy idő után azonban többnyire beütöd a fejed és bosszúsan fordulsz vissza, csaknem a cél előtt. Mivel ezek a kudarcok folyamatos csalódást okoznak, sokszor elgondolkodsz azon, vajon mi értelme annak, hogy új dolgokba belekezdj, hisz az esetek döntő többségében úgy sem érhetsz el semmiféle sikert. Eljött azonban az idő, amikor megálljt kell parancsolnod a jócskán eluralkodott kishitűségednek és végre elkezdeni hinni magadban és abban, hogy te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érhess el, ezáltal egy boldogabb és teljesebb életet élhess végre. Érdemes egy próbát tenned, mi történik akkor, ha feljebb tolod ezeket a bizonyos határokat és végre a saját boldogságodért szállsz harcba!

NYILAS (november 23-december 21)

Bizonyos személyek a körmyezetedben azt gondolják, hogy felnőtt gondolkodásod, illetve élettapasztalatod ellenére még mindig gyermeteg módon elhiszel bármit, bedőlsz az álságos mosolynak, ennek következtében gyakorlatilag akármire rá lehet venni. A hét második felében azonban ennek az ellenkezőjét bizonyíthatod, hisz van valaki, akinek az a szándéka, hogy rávegyen valamire, amiből te szinte bizonyosan rosszul fogsz kijönni. Mielőtt tehát nagyon beleélné magát a dologba, előtte igyekezz a sarkadra állva tudatni vele, hogy nem egyfajta eszköz vagy a mások céljainak eléréséhez, ezzel tehát más ajtón kell kopogtatnia. Ne hagyd magad egyetlen percig sem!

BAK (december 22-január 20)

Keményen küzdesz azért, hogy a környezetedben bármifajta cselekedeted elismerjék, megfelelési kényszered teljesen eluralkodott a hétköznapjaidon. Roppant fárasztó folyamatosan litereket izzadni azért, hogy olyasmit adhass ki a kezedből, ami egyáltalán nem Te vagy. Eljött tehát az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést: mi a fontos? Az, hogy boldog, elégedett és önazonos legyél, vagy az, hogy jutalomfalatért ugráld át az akadálypályát és a végén felállva tapsoljanak? Rajtad áll minden. Ha nem kívánsz felesleges köröket futni többé, azon is csak Te tudsz változtatni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sokáig hezitáltál valamin, ennek következtében a hét második felére elúszik egy igen komoly lehetőség arra, hogy sikerre vihess valamit, ami fontos volt számodra. Borzasztóan csalódott vagy most, hisz csakis magadnak és nem a körülményeknek köszönheted azt, hogy ez a hajó elúszott. Ne csüggedj azonban sokáig, hisz változtatni már nem tudsz rajta, próbálj inkább egy nagy levegővel továbblépni és a következő kihívásra koncentrálni. Ne hagyd, hogy egyetlen kudarcélmény negatívan befolyásoljon, menj tovább az utadon és hagyd mögött a múltat, másképp nem fog menni a következő feladat teljesítése sem!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében sikerül egy bizonyos projekt kapcsán a célegyenesbe fordulnod, mely tudat rendkívüli módon felcsigáz, hiszen m bizonyosságot nyer az, hogy nem volt hiábavaló a sok gyakorlás és a kemény munka. Abszolút elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt ennyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami átsegített a nehezebb akadályokon is. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed, akkor ünnepelj, ha valóban átszakadt az a bizonyos célszalag!