Borítókép: Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek Forrás: Pexels by Flo Dahm

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján váratlan hiba csúszik a számításodba, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy, elsősorban magadra. Ha sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, letisztáztad magadban, hol lehetett csúszós a talaj, akkor próbáld meg lezárni és elengedni, hisz ha benne ragadsz, képtelen leszel tovább lépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, amely majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!

BIKA (április 21-május 20)

Egy közeli barátoddal ellentétes álláspontot képviseltek bizonyos dolgokat illetően, amelyekből sem te, sem ő nem vagytok hajlandóak engedni. Emiatt azonban egyre távolabb kerültök egymástól, ami oda vezethet, hogy akarva-akaratlanul ellenérzés alakul ki bennetek a másik iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, ha valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálni kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig lépjetek túl a dolgon és borítsatok fátylat a múltra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadtok, az semmi jót nem tartogat a jövőre nézve!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, hogy a kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb figyelmet igényel a dolog, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy, hogy mire jutsz, s jó eredményt szeretnél produkálni, ezért most állj meg, mérd fel a lehetőségeidet, rakj össze magadban egy tervet, és fuss neki újra. Az sem elhanyagolható, hogy legyen benned elég hit és akaraterő annak érdekében, hogy a végén célba juss! Hajrá, tedd oda magad!

RÁK (június 22-július 22)

Időben sikerül elvégezned a hét utolsó napjára ütemezett teendőket, így jut lehetőséged arra is, hogy kipihend magad és mentálisan felkészülj az előtted álló héten rád váró kihívásokra. Borzasztóan megnyugtat az a tudat, hogy a folyó a saját medrében folyik, nem kell különösebben közbeavatkoznod semminek, csakis magadra koncentrálhatsz. Olvass, pihenj, nézz filmeket vagy hívd át egy barátnődet és beszélgessetek az élet nagy dolgairól. Kellenek ilyen napok is, amelyek a semmittevésről szólnak, nem igaz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján végre sikerül megvalósítani azt a célt, amelynek eléréséért régóta dolgoztál már éjt nappallá téve. Ennek eredményeképp ma kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a hét utolsó napján felhatalmazva érzi magát arra, hogy kéretlenül elég éles kritikát fogalmazzon meg veled szemben, ennek okán te borzasztóan felbosszantod magad és rendkívüli arroganciával utasítod vissza ezt a fajta viselkedést. Nem is érted, hogy vette a bátorságot az illető arra, hogy ilyenformán beléd kössön, hisz kritikát meg lehet fogalmazni normális, intelligens formában, emberi hangon is, ő azonban ennek a közelében sem volt. Bosszankodás helyett azonban igyekezz a megfogalmazott bírálatot valahogy építő kritikaként felfogni és a jövőben azon dolgozni, hogy ne érhessen ilyesfajta atrocitás.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!