Borítókép: Napi horoszkóp február 23.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempót, a Halakra rátalálhat a szerelem Forrás: Pexels by Pixabay

Napi horoszkóp február 23.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempót, a Halakra rátalálhat a szerelem

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a hét második felében olyan érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet, amelyből képtelen vagy kiszállni, egyszer eufórikus állapotban vagy, máskor pedig az is zavar, ha egy légy zümmög körülötted és bárki ártatlan szavára vulkánként törnek elő belőled az érzelmek. Mivel ebben az állapotban igen kockázatos bármiféle társaságban megfordulnod, épp ezért mindenképp ajánlott tisztáznod a benned dúló háborút és békét kötnöd magaddal, hisz másképp nem fogod tudni ezt a bizonyos hullámzó kedélyállapotot megállítani. Hidd el, nem vagy egyedül a világban, nyugodtan beszélhetsz a problémáidról, keress számodra fontos emberekkel megoldást a benned lévő nyitott mondatokra! Ha sikerül tisztáznod a dolgokat, sokkal könnyebbnek érzed majd magad!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, abszolút nem találod a közös hangot a környezeteddel, mintha valahogy teljesen más nyelven kommunikálnátok egymással. Akárhogy próbálod megértetni velük az álláspontodat, mindig falakba ütközöl, teljesen más értékrendet képviseltek ugyanis. Annak érdekében azonban, hogy hosszú távon élhető életet éljetek egymás mellett, muszáj lesz mindannyiótoknak közös nevezőt találni és egy kicsit engedni a makacsságból. Próbáljatok a minimálisra csökkenteni a feszültségforrást, mindenki tegye a maga dolgát és remélhetőleg sikerül megtalálni a békés hangot egymással. Ne feledd azonban: attól, mert más az értékrended és kilógsz a sorból, még közel sem biztos, hogy vállalhatatlan az, amit képviselsz!

IKREK (május 21-június 21)

Folyamatosan pörögsz a hét második felében, egyetlen pillanatra sem vagy képes megállni, a hibázásnak a legkisebb lehetőségét sem szeretnéd megadni. A nagy rohanásban azonban fogalmad sincs, miként tudsz lassítani valamelyest és szusszanni egyet, így egyre nagyobb a hasra esés kockázata. Olyan ember ugyanis nem született még a Földre, aki non-stop képes 100 %-on teljesíteni és olyan eredményeket produkálni, amelyekbe nem tud belekötni senki. Engedj tehát meg magadnak egy kis én-időt, amikor csakis a saját pihenésedre koncentrálhatsz, amikor csakis magaddal foglalkozhatsz. Szállj ki egy kis időre a taposómalomból, meglátod, jót fog tenni neked!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, a hét második felében hosszú idő után végre ismét bizonyosságot nyer az, hogy érdemes kitartani és az energiáidat nem kímélni, amennyiben egy számodra fontos ügyért harcolsz. A legnagyobb büszkeséggel tölt el ugyanis az az eredmény, amit magad előtt látsz és joggal zsebelheted be a munkádért járó elismerést is. Ha megmártóztál a csillogásban, keress más kihívást és szerényen menj tovább az úton, hisz ha magasabbra szállsz a kelleténél, annál nagyobbat eshetsz. Ne feledd: mindig érhetnek meglepetések!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha alapvetően nem keresed készakarva a kalandokat, valahogy mégis mindig megtalál valami, amiről úgy gondolod, vétek lenne visszautasítani. Így fordulhat elő az is, hogy időnként nem veszed figyelembe a saját határaidat és olyasmikbe is fejest ugrasz, amelyekben a testi épséged is kockáztatva van. Mivel azonban elég fárasztó örökös veszélyben élni az életedet, épp ezért érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy fokkal tudatosabban tervezd a kalandjaidat és ne mondj igent minden adandó ajánlatra. Hidd el, sokkal élvezhetőbb az élet, ha nem kell folyton a következmények árnyékában létezned!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha abszolút határozott meggyőződéssel teszed a dolgodat egy bizonyos ügyben, a legnagyobb megdöbbenésedre néhányan mégis megpróbálnak megakadályozni a célod elérésében. Első körben nem nagyon érted, miért szeretnének eltéríteni a tervezett útvonaltól, amennyiben azonban belegondolsz, rájöhetsz, hogy akik most igyekeznek más irányba terelni, ők valójában féltenek és nem akarják, hogy bármiféle bántódásod essen. Amennyiben megítélésed szerint alaptalan az aggodalmunk, abban az esetben igyekezz megnyugtatni mindenkit, hogy felesleges félteniük, hiszen tudod, hogy mit csinálsz. Ugyanakkor értékeld, hogy vannak körülötted olyanok, akiknek ennyire fontos vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe, nem tudsz ugyanis kiverni valakit a fejedből annak ellenére sem, hogy az illető már régen továbblépett és mással boldog. Borzasztóan ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy képes elengedni, ami jelen pillanatban abszolút akadályoz abban, hogy boldog legyél. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy meddig érdemes így ostoroznod magad, hisz semmi más nem történik, csak az, hogy magadat bünteted. Adj egy esélyt arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki mellett teljes életet élhetsz, aki elfogad a hiányosságaiddal együtt és aki képes megadni neked minden pozitív érzelmet, amire szükséged lehet. Az, hogy lerázd a láncaidat, csakis rajtad múlik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mielőtt rögtönítélő bizottságot állítanál fel egy bizonyos személlyel kapcsolatban, igyekezz megismerni és mélyebbre ásni magad a személyét illetően, mások véleménye alapján ugyanis nem túl korrekt dolog elítélni valakit. Épp ezért próbáld körbejárni, feltérképezni a szóban forgó személyt és ne hagyd, hogy a rosszindulat kapjon teret mások befolyásolása nyomán. Alapvetően abszolút nem vagy ilyen személyiség, épp ezért érdemes utat mutatnod a többieknek és rávezetni őket arra, hogy anélkül nem szép dolog elítélni valakit, hogy megismerték volna alaposabban! Légy te az, aki a grundon a vezér!

A cikk folytatásáért és még több horoszkópért kattints ide!