Borítókép: Napi horoszkóp február 2.: a Nyilasok igyekeznek valakivel közös nevezőre jutni, a Vízöntők fel merik vállalni a véleményüket Forrás: Pexels by Adrienn

Napi horoszkóp február 2.: a Nyilasok igyekeznek valakivel közös nevezőre jutni, a Vízöntők fel merik vállalni a véleményüket

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, abszolút a türelmed végét járod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amin már hosszú ideje dolgozol, az eredmény azonban nem látszik a távolban sem. Ám mivel te már kezdesz a tűréshatárodon kívül kerülni, épp ezért "minden mindegy" alapon turbósebességre kapcsolsz. Nem biztos azonban, hogy amennyiben eszeveszett rohanásba kezdesz, abban az esetben nem fog hiba csúszni a számításodba. Inkább vedd elő a tartalékaidat és legyen benned kitartás, hiszen elegendő koncentráció nélkül hibát hibára halmozol majd és így akaratodon kívül ugyan, de késlelteted az eredményt is. Türelem rózsát terem!

BIKA (április 21-május 20)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz az állandósághoz, amely csupán hátráltat vagy épp visszahúz. Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, korántsem biztos azonban, hogy hosszú távon kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire feligyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos tehát, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátaidat. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataidat, mielőtt túl késő lesz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében valahogy azt érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogy azt eltervezted, egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni semmivel kapcsolatban, ennek okán érthető módon elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban felfoghatod ezt úgy is, hogy ami nem megy, azt nem biztos, hogy mindenáron erőltetned kellene. Ne akarj olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek sikerélményt biztosan nem tartogatnak számodra és gyakorlatilag több velük a munka, mint amennyi időt szánnál szíved szerint rájuk. Ne áldozz be más lehetőségeket olyan tevékenységek oltárán, amelyekkel önhibádon kívül szinte biztosan csak kudarcot fogsz vallani. A siker kulcsát keresd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel benned a változtatás gondolata, mely mostanra kezd egyre erősebbé válni. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és menj bele elméleti részletekbe, ezután csakis akkor cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban megvizsgáltál. Ne hamarkodd el, hiszen a döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhetően késő lesz visszacsinálni mindent! Csak okosan és tudatosan dönts!

A teljes napi horoszkópot ide kattintva olvashatod!