Borítókép: Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek Forrás: Pexels by Sangeet Rao

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta projekten dolgozol, amelyet mások veled ellentétben nem biztos hogy bevállaltak volna, pontosan a dolog nehézségi foka miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és ne egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

BIKA (április 21-május 20)

Mindent nagyon precízen eltervezel egy rád bízott feladat végrehajtásához, teljesen magabiztos vagy, azt gondolod, hogy semmi nem ingathat meg. Váratlanul azonban olyasfajta komplikációt lépnek fel, amelyeknek köszönhetően meg kell, hogy változtasd az útirányt, ám te egyáltalán nem voltál felkészülve arra, hogy olyan útra tévedj, amely teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért most duplán oda kell figyelned, mert a legapróbb botlással is hatalmasat eshetsz. Amennyiben azonban sikerül így is megoldani a szituációt, triplán büszke leszel magadra, hisz ez a győzelem még többet ér majd, mintha csak úgy kényelmesen végigsétáltál volna a célvonalig.

IKREK (május 21-június 21)

Mindenáron kitartasz a véleményed mellett, akár a saját határaidat is átlépve, tűzön-vizen keresztül viszel bizonyos dolgokat. Nem érdemes azonban bagatell ügyek miatt a saját elveidet feladni, inkább próbáld felismerni a helyzetet, amelyért már nem érdemes küzdened. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, nem igazán tudsz jó szájízzel túllépni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt érthető módon a közérzeted sem túl jó. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogy miképp tudsz mégis az utolsó leheleteddel küzdeni az ellen, hogy ilyen keserű legyen az eredmény. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ellentétes álláspontot képviselsz egy bizonyos személlyel szemben, aki ráadásul neked önti ki a szívét és jelen helyzetében megértést várna tőled. Te azonban, noha igyekszel megértően, részvéttel és sajnálattal arcodon bólogatni, valójában minden egyes porcikád tiltakozik ellene. Ám mivel ez a bizonyos ember nagyon közel áll a szívedhez, várd ki a legmegfelelőbb alkalmat arra, hogy nagyon finoman és óvatosan véleményt nyilváníthass ezzel kapcsolatosan, gondosan ügyelve arra, hogy ne nyúlj túl mélyre a lelkében és ne bántsd meg vele. Az álláspontod úgy is elmondhatod, hogy egy bizonyos logikai vonal mentén rávezeted. Ügyelj arra, hogy emiatt ne remegjen meg a közöttetek lévő kapcsolat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célodat és ez roppant ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, ám ezúttal sikerült magadnak is bebizonyítottad, hogy sosem érdemes kishitűnek lenned. Hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amiért többet kell küzdeni, vannak helyzetek amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, megéri a fáradságot!

A teljes napi horoszkópot ide kattintva találod!