Napi horoszkóp december 7.: a Kosoknak fontos döntést kell meghozniuk, az Oroszlánok napját váratlan lehetőség határozza meg

Borítókép: Napi horoszkóp december 7.: a Kosoknak fontos döntést kell meghozniuk, az Oroszlánok napját váratlan lehetőség határozza meg Forrás: Unsplash by David Menidrey
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Fontos döntés határozza meg a hét második felét számodra, mely kissé felzaklat, nem nagyon szereted ugyanis a változásokat. Higgy azonban abban, hogy ezzel a döntéssel együtt valami olyasmi vár rád, amelyhez hasonlót egyéb esetben nem tapasztalhatnál meg. Adj lehetőséget magadnak arra, hogy új dolgokat láss, próbálj minél többet tanulni bizonyos dolgokról, hisz minél több témában vagy tájékozott, annál könnyebben érvényesülsz majd. Éppen ennek érdekében kell most elhatároznod magad!

BIKA (április 21-május 20)

Nehezen fogadod el a tényt, hogy a hét második felében egy bizonyos feladat nem úgy sikerül, ahogy azt eltervezted, olyannyira maximalista vqgy ugyanis, hogy nem tudsz megbirkózni a veszteség tudatával. Lásd be, ezzel a hozzáállással nem-igen fogsz tudni hosszútávra szóló élményeket szerezni, próbálj inkább elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is!

IKREK (május 21-június 21)

Másokkal ellentétben magadra vállalod a a felelősséget egy olyan ügyben, amelyből gyakorlatilag azonnal kihátrál mindenki. Annak ellenére teszed ezt, hogy igen kevés közöd van az egészhez, mégis úgy érzed, valakinek el kell vinnie a balhét. Roppant nemes jellemre vall ez a fajta áldozatkészség, nem kell azonban csak azért mártírt csinálnod magadból, hogy mások egérutat kaphassanak, te csakis azért tartsd a hátad, amelyhez fizikailag van közöd, semmi másért nem kell. Ne ugorj önmagadtól egy ilyen mély szakadékba!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki teljes mellszélességgel áll a hátad mögött, ami roppant jól esik neked, ám időnként kissé tehernek érzed azt, hogy mindenről tudni szeretne, nagyon sokszor súrolva az indiszkréció határát. Jön, nyomul, mondja a magáét, helyetted próbál kimondani bizonyos dolgokat, mintha azért bérelted volna fel, hogy élje az életedet. Noha nagyon hálás vagy ezért, finoman és szofisztikált hangnemben mégis igyekezz a tudtára hozni, hogy a saját sorsodat szeretnéd te, magad kovácsolni, ha pedig bármiféle akadálynál szükséged lesz segítségre, ő lesz az első, akit megkeresel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár a hét második felét abszolút nem így tervezted, mégis egy váratlan lehetőség húzza keresztbe a számításaidat, amit mindenképp érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a kalandba, hisz nem minden nap jön szembe ilyesfajta kihívás. Ne gondolj a körülményekre, add át magad az élvezeteknek, hiszen csakis így tudsz majd új élményeket szerezni. Majd akkor ráérsz pihenni, ha célba értél, addig azonban adj bele apait-anyait a dologba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Magabiztosan menetelsz előre a hét második felében, pole-pozícióban vagy ugyanis, hisz te dönthetsz arról, miképp irányítod a folyamatban lévő ügyeket aszerint, hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol a lábadra és abban milyen távolságot teszel meg, ennek okán teljesen zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmifajta megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében jóhiszeműségednek fizetheted meg az árát, túl naivan álltál ugyanis valakihez, aki annyira gátlástalanul vert át, hogy most állsz és csak pislogsz. Borzasztó nagy csalódottsággal tölt el az, hogy bedőltél neki, mentségedre szóljon azonban, hogy sosem gondoltad volna, megteszi veled. Ne vádold magad egyetlen pillanatig sem, inkább tekints úgy a helyzetre, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy neked is van még mit tanulnod az Élet nevű játékról. Ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, mégis igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második felében minden ügyed kiválóan halad a maga útján, nem kell tehát rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért amennyiben elvégzed a mára ütemezett tennivalókat, abban az esetben érdemes olyan emberek társaságát keresned, akikkel nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed tehát magad feszélyezve, egyszerűen felhőtlenül szórakozhatsz. Igyekezz olyan programot szervezni estére, amely pihentető, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyanokkal vedd körbe magad, akik által lelkileg töltődhetsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében olyan szituáció adódik, ahol körülötted mindenki arra számít, hogy kezedbe vedd az irányítást és kimondd a végszót egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Borzasztóan büszke vagy magadra emiatt, a felelősség terhe azonban el nem hanyagolható faktor, emiatt az első pillanatban megremegnek a lábaid, korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak előtte. Mivel azonban pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, épp ezért gyorsan szedd össze a gondolataidat és mondd, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban, anélkül ugyanis nehezen tudsz hiteles lenni!

BAK (december 22-január 20)

Szereted az állandóságot magad körül, nem igazán vagy híve a változtatásoknak, általában milliószor végiggongolod azt is, hogy apró dolgokon alakíts, jobban szeretsz tehát a komfortzónádon belül ellavírozni. A hét második felében be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ugyan a hét második felét korántsem így tervezted, mindennek ellenére egyre több és több tennivaló tornyosul föléd, melyekkel hirtelen nem is igen tudsz mihez kezdeni. Mielőtt azonban fejjel rohannál a falnak, előtte igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, amely a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb lehet ahhoz, hogy maradjon időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, csupán nehéz rávenned magad arra, hogy a feladataid lezárása helyett még több terhet vegyél a nyakadba!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmiről álmodozol a hét második felében, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak célnak tűnik, ám ahelyett, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami roppant könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz tehát körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!