Napi horoszkóp augusztus 7.: a Bikáknak érdemes nyitottabb gondolkodással élniük, a Vízöntők napját soha vissza nem térő lehetőség borítja fel

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 7.: a Bikáknak érdemes nyitottabb gondolkodással élniük, a Vízöntők napját soha vissza nem térő lehetőség borítja fel Forrás: Unsplash by Angelina and Antonis Antoniou
A hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 7.

KOS (március 21.-április 20.)

Noha a hét utolsó napja van, amikor nem igazán számítasz izgalmakra, mégis egy váratlan fordulat borítja fel azt a nyugalmat, amely meghatározza a jelenlegi hangulatodat. Amennyiben azonban sikerül észnél lenned és gyorsan reagálnod, abban az esetben nem kell semmifajta negatív végkimeneteltől tartanod, a megfelelő lépések nélkül azonban semmire nem mész majd a küzdeni akarással. Épp ezért igyekezz észnél lenni annak érdekében, hogy a a nap végén boldogan koccinthass a sikerre. Ez a nap most ilyen, de ne aggódj, holnap talán egy könnyebb napra ébredsz!

BIKA (április 21.-május 20.)

Alapvetően nem vagy túl nyitott személyiség, inkább szeretsz magányodba vonulni és olyan elfoglaltságokat találni, amelyek rólad szólnak. Eljött azonban az idő, amikor érdemes az eddigi zárkózottabb életedből lejjebb adni és új embereket megismerni, avagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig caak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

IKREK (május 21.-június 21.)

Egy, a szívedhez közelálló személy kerül kellemetlen helyzetbe, amelyben a te segítségedre számít. Számodra mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok koccintsatok a pozitív végkimenetelre! Szebben nem is érhetne véget ez a hét, nem igaz?

RÁK (június 22.-július 22.)

Kissé elvakultan hajtod a sikert, mindenáron a dobogó tetején szeretnél állni, ennek érdekében pedig olyan dolgokra is képes vagy, amelyek mind a komeptencia-, mindpedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Abszolút nem szereted a váratlan helyzeteket, mindenről határozott elképzelésed van, amelynek alapján keresed a megoldást, az előre elkészített tervrajz elengedhetetlen számodra, épp ezért a sikert mindig előre borítékoltnak tekinted. Amennyiben azonban mégis hiba csúszik a számításodba, dühöngve rohansz el, egyszerűen képtelen vagy elfogadni a kudarc tényét. Be kell azonban látnod, hogy az életben nem lehet mindig mindent kiszámítani, hisz az, hogy mi és hogyan alakul, nem csupán rajtad múlik. Épp ezért te sem számíthatsz arra, hogy mindig ugyanúgy történnek az események, ahogyan eltervezted. Időnként egy-egy szituációt a sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább nyugodj bele és fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Végre kezd izgalmassá válni az, ami eddig olyan monotonnak és eseménytelennek tűnt, a hét utolsó napján ugyanis olyan izgalmas vizek felé evezhetsz, amelyeken még soha nem jártál. Alapvetően jobban szereted te, magad alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön, most azonban jól esik kicsit az árral sodródni, hiszen sokkal nyugodtabb vagy, a mentőmellény ugyanis ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van, nem igaz?!

Mennyire pörgős az életed? A csillagjegyed elárulja!

Nézd meg a galériánkat!