Napi horoszkóp augusztus 6.: a Mérlegeknek érdemes kiállniuk magukért, a Skorpiók átadhatják magukat a pihenésnek

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 6.: a Mérlegeknek érdemes kiállniuk magukért, a Skorpiók átadhatják magukat a pihenésnek Forrás: Unsplash by MP
A csillagok hétvégére is hasznos üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 6.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján elég kényes ügyben számítanak a környezetedben élők a diszkréciódra, egyúttal a segítségedet is kérik, pontosan tudják ugyanis, hogy te leszel az, aki a megoldást kínálja. Megtiszteltetés számodra, hogy te vagy a helyzet egyetlen hozzáértője, az azonban abszolút el nem hanyagolható, hogy a szóban forgó ügy a természeténél fogva rengeteg buktatót rejt magában. Épp ezért érdemes vigyáznod a tanácsadásra és arra, hogy a felelősség súlya agyon ne nyomjon. Amennyiben ugyanis nem jön be az általad javasolt taktika, abban az esetben a te ajtódon fognak majd kopogtatni. Okosan húzd meg tehát a határvonalat, hogy a későbbiekben ne okozzon fejfájást a kialakult helyzet!

BIKA (április 21-május 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz van valaki, aki minden pillanatban ott áll a hátad mögött arra az esetre, hogyha bármi történik veled, akkor azonnal mentőövet dobhasson, te pedig ezért rendkívül hálás vagy. Vannak azonban az életben olyan helyzetek, amelyeket egyedül muszáj megélned és vállalnod a felelősséget annak érdekében, hogy emberileg fejlődhess. Épp ezért jobb, ha nagyon finoman, a világért meg nem bántva az illetőt, diplomatikusan a tudtára hozod, hogy nagyon hálás vagy ugyan a törődésért, ám amennyiben nem engedi el a kezed, abban az esetben soha nem tudod majd egyedül megállni a helyed az Életben. Ha fontos vagy neki, meg fogja érteni a mondanivalód anélkül, hogy különösebben megviselné a dolog!

IKREK (május 21-június 21)

Különös ismertetőjeled az, hogy rendkívül megoldás centrikusan gondolkodsz, emiatt az esetek döntő hányadában mindenki tőled várja a megoldást. Ugyan rendkívüli módon legyezi a hiúságodat az, hogy te vagy a megmentő, aki átvezeti a népet a legsűrűbb erdőn is, mindennek ellenére ügyelj azért arra, hogy ne vállalj olyasmiért felelősséget, ami túl nagy terhet róna rád. Ne akarj mindenáron népszerű lenni, hisz azzal számtalan álmatlan éjszakát okozhatsz magadnak. Annak ugyanis borsos ára van, hogy egyfajta szuperhős köpenyben éld az életedet! Hidd el, időnként a kevesebb sokkal több lehet!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napja abszolút alkalmas arra, hogy végre átadd magad a pihenésnek, most van ugyanis az az időszak, amikor nem szorongat semmiféle határidő. Ez a hétvége egyúttal kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy kicsit elvonulj a külvilágtól. Ne felejts el azonban mindenről gondoskodni, mielőtt átadod magas a felhőtlen kikapcsolódásnak, bizonyosodj meg róla, hogy sikerült pontot tenned minden folyamatban lévő ügynek a végére, ellenkező esetben nem igazán fogsz tudni elvonatkozatni a kötelezettségektől. Itt az alkalom, amikor végre töltheted a lemerülni látszó akkumulátort, használd tehát ki a hétvége minden pillanatát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy olyan megoldatlan ügy terhe alatt roskadozol, amely nehézségi fokából adódóan nem tartozik a könnyen megugorható akadályok közé, ez pedig számos feszült pillanatot okoz neked. Mivel azonban egyetlen nap alatt nem tudod megváltani a világot, épp ezért igyekezz egy kicsit félretenni a nyomasztó gondjaidat és a mai napot élvezni a barátaiddal a vízparton vagy este egy hangulatos kis bisztró teraszán borozgatva. Hidd el, a megoldásra váró feladatok nem fognak elszaladni, csupáncsak az új impulzusokkal új lendületet kaphatsz. Használd ki a hétvégét, hisz annak a pihenésről illene szólnia! Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre megkönnyebbülj, csak ne sürgesd a dolgokat!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!