Napi horoszkóp augusztus 5.: az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják, a Szüzek izgalmakra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 5.: az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják, a Szüzek izgalmakra vágynak Forrás: Unsplash by Dennis Schmidt
A hét utolsó munkanapjára is tartogatnak némi izgalmat a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami a hét utolsó napjára teljesen kivett belőled minden energiát. Emiatt érthető módon fáradt vagy, gyakorlatilag úgy érzed, hogy képtelen vagy a továbbiakban bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a kötelezettségeidet ketudva igyekezz mihamarabb átadni magad a hétvégének. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha előbb teszed le a feladatokat és adod át magad a pihenésnek!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett volna már hozni, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet homokba dugni, s addig húzni az időt, ameddig csak lehet. Hát, eddig lehetett, s nem tovább. Ezzel egyébként te is tisztában vagy, miként azzal is, ha tovább halogatod a dolgot, annak végül elég kellemetlen következményei lehetnek. Igyekezz tehát a sarkadra állni és mondj végre valamit! Hidd el, utána roppant módon meg fogsz könnyebbülni. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, unod a monotonitást, épp ezért szeretnél valamiféle izgalmat a hétköznapjaidba csempészni. Ne gondolkodj azonban nagy volumenű dolgokban, mérlegeld, mire van szükséged a változáshoz, s mitől érdemes megszabadulni! Bár nem mindenki fog örülni ennek, mert a szeretteid féltenek, de igyekezz értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz és ha elhasalsz, az is a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki? Amennyiben valóban szükségét érzed és biztos vagy a dolgodban, mondd ki, amit ki kell, ám arra azért ügyelj, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munknapjára végre elérted azt a fázist, amelyben az általad befektetett energiák végre megtérülnek, így nem kell az előtted álló hétvégét azzal töltened, hogy még mindig a célvonalat keresed. Roppant büszke vagy magadra, hisz míg mások litereket izzadnak egy kis részeredményért is, neked -ha összeszeded magad- ez kisujjból kirázódik. Vigyázz azonban el ne szállj a dicsőségtől, hisz az még senkinek nem hozott pozitívumot, hogy méterekkel a föld felett járt, ehelyett igyekezz inkább szerényen lezárni a folyamatoban lévő ügyeket és átadni magad a hétvégének, immáron kötelezettségek nélkül!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd a rátermettségedet és a bátorságodat, hisz olyan szituáció adódik, amikor rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen mindenki téged figyel, ezért nem ijedsz meg ettől a szituációtól, s az sem zavar, hogy ezúttal sokak számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangodat. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, s igyekezz a dolgokat alaposan átgondolni, hiszen magadnak és a környezetednek is tartozol azzal, hogy a legjobbat hozod ki ebből az ügyből.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan egysíkúnak érzed a napjaidat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni minderre és mindenkire. Egykedvűséged a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személyként ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, lépj ki abból a bizonyos dominósorból, közben azonvan ügyelj arra, hogy fel ne döntsd a többieket. Hamarosan büszkén mondhatod el, hogy most már a magad útját járod!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!