Napi horoszkóp augusztus 4.: a Kosok minőségi időt tölthetnek a számukra fontos emberekkel, a Halak a lelki békéjüket keresik

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 4.: a Kosok minőségi időt tölthetnek a számukra fontos emberekkel, a Halak a lelki békéjüket keresik Forrás: Unsplash by Courtney Cook
A hét második felére is izgalmas üzeneteket sugallnak a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében váratlanul annyi szabadidő szakad a nyakadba, hogy végre alkalom nyílik a szeretteiddel töltött minőségi időre. Igyekezz tehát egy finom vacsorára vendégül látni azokat, akik igazán fontosak számodra, az utóbbi időben ugyanis rohanó életed nem tette lehetővé azt, hogy mély beszélgetéseket folytass velük. Ma ismét bizonyosságot nyerhetsz arról, hogy érdemes időt szakítanod azokra az emberekre, akik sokat jelentenek neked, a siker ugyanis egyfajta boldogság, de mégsem jelent mindent olyan helyzetekben, amikor csak a szeretteidre támaszkodhatsz. Igyekezz ezt a jövőben mindenképp szem előtt tartani!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felére úgy érzed, kezdesz fáradni, nem igazán maradt energiád arra, hogy a meglévő feladataidat maradéktalanul elvégezd. A felettesed azonban mit sem sejtve erről, újabb projektet bíz rád, amelyre képtelen vagy nemet mondani. Ennek eredményeképp mostanra se szeri, se száma körülötted a megoldandó képleteknek. Igyekezz mindenképp összpontosítani annak érdekében, hogy el ne hasalj a tonnás terhek alatt, legközelebb pedig ne szégyelld bevallani, ha fuldokolsz a feladataidban. Ha valaki segítséget ajánl, egész nyugodtan fogadd el, ellenkező esetben roppant nehéz lesz elérned a célvonalat!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében bebizonyíthatod a környezetednek, hogy nehezebb helyzetekben is megállod a helyed, a hozzáállásodnak köszönhetően ugyanis sikerül magasan kiemelkedő teljesítményt nyújtanod. Joggal lehetsz tehát büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy olyasfajta magasságokig jutott, mint amit te ma elmondhatsz magadról. Méltóképp ünnepeld meg az elért sikert, hívd meg a legközelebbi barátaidat egy italra és koccintsatok a győzelmedre! Holnap aztán ne felejts el újra két lábbal állni a földön, hisz ha az Élet ránt vissza, az bizony nagyon fájdalmas tud lenni!

RÁK (június 22-július 22)

Általában véve törekszel az őszinteségre, ma azonban mégis olyan szituáció adódik, amelyben bölcsebben teszed, ha egyelőre nem találod a véleményedet. Borzasztóan nehezedre esik, szinte már-már úgy érzed, hogy a képmutatás kategóriájába esel, amennyiben azonban más szemszögből is megvizsgálod a helyzetet, rájöhetsz, Hogy tulajdonképp csupán arról van szó, hogy nem jött el a pillanat, amikor hangosan állást foglalhatsz. Épp ezért igyekezz most még csendben várni, hogy eljöjjön a pillanat, amikor diplomatikusan megfogalmazhatod a gondolataidat. Hidd el, nem mindig célratörő az, ha különösebb mérlegelés nélkül hallatod a hangodat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan fordulat befolyásolja az útirányodat a hét második felében, mely miatt kissé bosszús vagy, azt hitted ugyanis, hogy már az ügy vége felé jársz, ma azonban kiderül, hogy bonyolódik a helyzet. Igyekezz a higgadtságodat mindenképp megtartani, ne hagyd, hogy a körülmények negatívan befolyásoljanak, akkor ugyanis eleve el lesz rendelve az eredmény. Igyekezz tehát higgadtan gondolkodni, szedd össze minden tudásodat és fuss neki úgy a dolognak, hogy a veszteség nem opció ebben a szituációban. Meg tudod csinálni -ez lebegjen a szemed előtt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívüli összeszedettséggel igyekeztél mindent sorban megoldani annak érdekében, hogy végre legyen egy kis szabadidőd magadra, úgy tűnik azonban, hogy egyre-másra találnak meg a feladatok, amely mostanra már kezd az agyadra menni. Itt a lehetőség tehát arra, hogy megtanulj nemet mondani, nem kell ugyanis mindenki búját-baját felvállalod, abban az esetben ugyanis gyakorlatilag egy feneketlen kútba állsz majd örökre. A te életed is ugyanolyan fontos, neked is szükséged van a feltöltődésre, az én-időre, aki pedig ezt nem hajlandó megérteni, azt a személyt nem is neked kell meggyőznöd!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!