Napi horoszkóp augusztus 3.: a Rákoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Mérlegek gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 3.: a Rákoknak érdemes kevesebb terhet magukra vállalniuk, a Mérlegek gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt Forrás: Unsplash by Timo Stern
A hét közepén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Kissé sok minden aggaszt az utóbbi időben, nem nagyon tudod tervezni a jövődet és ez rendkívüli módon frusztrál. Te ugyanis pont az a személy vagy, aki mindig szereti tudni, hogy mit hoz a Holnap vagy legalábbis hogy mik a lehetőségek, ami a Holnapot illeti. Mivel ez az állapot elég nyugtalanító számodra, épp ezért igyekezz a napi kötelezettségeid elvégzése után visszavonulót fújni és a helyükre tenni magadban azokat a dolgokat, amelyek álmatlan éjszakákat okoznak jelen pillanatban. Hidd el, mindenre van megoldás, csak keresni kell, te pedig ügyesen túl leszel ezen is!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé bizonytalanná válsz egy számodra fontos ügyben, nem igazán tudod, hogy miképpen kellene megoldanod úgy, hogy se te, se a helyzet, se a környezeted ne sérüljön. Szerencsére nem kell azonban egyedül megoldanod a dolgokat, hisz van valaki a közvetlen közeledben, aki bármikor tettrekész, ha segítségnyújtásról van szó. Keresd fel tehát, bátran tárd fel azokat a bizonytalan faktorokat, amelyek nyugtalanítanak ebben a pillanatban és légy nyitott arra a megoldóképletre, amelyet az illető mutat neked. Jelen pillanatban nincs más választásod, amennyiben nem szeretnél csalódást okozni senkinek, így fogadd el, bármit is mond!

IKREK (május 21-június 21)

Igyekszel több féle szempontot figyelembe véve megoldani egy igen bonyolult szituációt, melyet pontosan azért bíztak rád a feletteseid, mert tudják, hogy a "lehetetlen" szó ismeretlen számodra. Bármennyire is legyezi azonban ez a tudat a hiúságodat, igyekezz azért egy bizonyos határon belül mozogni és csupán addig takarózni, amíg az a bizonyos takaró ér, ne akarj feleslegesen hősködni csak azért, hogy mindenki rólad beszéljen. Épp ezért amennyiben megugorhatatlannak tartod az eléd gördített akadályt, abban az esetben ne akarj egyedül nekifutni, osztozz a felelősségen másokkal annak érdekében, hogy ne egyedül vidd el a balhét, ha a dolgok rosszul sülnek el. Ne vállalj felesleges terheket csak azért, beírdnmagad a krónikákba!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepére sikerült abba a hibába esned, hogy túl sok embernek ígértél eredményt mostanra, a téged körülvevő káosz azonban gyorsan ráébreszt arra, hogy a dolgok koránt sem olyan egyszerűek, mint amilyennek az elején látszottak. Annak érdekében tehát, hogy minél kevesebb embernek, jó esetben senkinek ne okozz csalódást, viszonylag gyorsan dolgoz ki egy ütős tervet arra, hogy mi módon oldod meg egyik feladatot a másik után. Legközelebb igyekezz a határaid on belül maradni, hisz mégsem neked kell a Világot megváltani!

A napi horoszkóp folytatását ide kattintva találod!

Galériánkban pedig mutatjuk, mely csillagjegy párosításokból lesz igazi párkapcsolati katasztrófa!