Napi horoszkóp augusztus 29.: a Mérlegek váratlan helyzetre reagálnak jól, a Nyilasok egyedülálló lehetőséget kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 29.: a Mérlegek váratlan helyzetre reagálnak jól, a Nyilasok egyedülálló lehetőséget kapnak Forrás: Pexels by Anastasia Shuraeva
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 29.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján olyan szituáció adódik, ahol körülötted mindenki arra számít, hogy kimondd a végszót egy igen fajsúlyos dologgal kapcsolatban. A felelősség terhe miatt azonban az első pillanatban megremegnek a lábaid, korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak előtte. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataid és azt mondd, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és tedd oda magad bátran, hidd el, méltán lehetsz majd büszke magadra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján nagyon közel kerülsz a kitűzött célodhoz, szinte karnyújtásnyira állsz a győzelemtől, amikor azonban hirtelen megremeg a lábad. Elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy tulajdonképp ez-e igazán a te utad. Amennyiben azonban idáig eljutottál, abban az esetben egyetlen percig ne hagyd magad elbizonytalanítani, csakis a célodra koncentrálj, ezesetben ugyanis senki nem veheti el tőled a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

IKREK (május 21-június 21)

Mivel minden ügyed kiválóan halad a maga útján, nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért a mai délutánt a kötelező körök után érdemes olyan személyekkel töltened, akiknek a társaságában nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve, így bizonyosan semmiféle kellemetlen helyzetbe nem kerülhetsz. Igyekezz tehát olyan programot szervezni, amely nem feltétlenül jelenti a legnagyobb kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyanokkal vedd körbe magad, akik által lelkileg töltődhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívüli módon megnyugtat a jelenlegi szituáció, hiszen te magad dönthetsz arról, merre menj és miképp irányítsd a körülötted zajló dolgokat, aszerint, hogy melyik a számodra a legmegfelelőbb út. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy melyik cipődet veszed fel, merrefelé gyalogosz és milyen messzire mész, ennek okán tehát abszolút zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmilyen megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valami váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszállhat a széllel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha minden porcikáddal igyekszel titkolni, elég nehéz teherrel kell most megküzdened, amely olyannyira kezd felemészteni, hogy nem is igazán vagy már önmagad. Mielőtt azonban végleg összeomlanál lelkileg, érdemes végiggondolnod, hogy ki lehet az a környezetedben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy megossz vele ilyen komoly dolgokat is. Gyakorlatilag nincs más választásod, egyzerűen muszáj lesz magadon könnyíteni és tanácsot kérni, hisz teljesen rádtelepszik az egész hangulatodra is. Önmagad megkímélendő, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére annak érdekében, hogy tovább tudj lépni!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!