Napi horoszkóp augusztus 23.: a Kosoknak érdemes a jövőbe tekinteniük, az Oroszlánok az egyenes utat választják

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 23.: a Kosoknak érdemes a jövőbe tekinteniük, az Oroszlánok az egyenes utat választják Forrás: Unsplash by Christina @ wocintechchat.com
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 23.

KOS (március 21.-április 20.)

Egy bizonyos helyzetből nem sikerült túl jól kijönnöd, s ezen rágod magad már jó ideje. Kezdesz azonban az önvádba és a lelkiismeret-furdalásba beleveszni, ami bizony hosszútávon semmi jóra nem vezet majd. Próbáld tehát helyretenni magadban a dolgokat, vond le a megfelelő tanulságokat, okulj belőlük és tekints úgy minderre, hogy a múltban történt események valamilyen módon a te épülésedet szolgálják. Ha mindig visszatekintesz a múltba, soha nem tudod lezárni azt, ami megtörtént, igyekezz inkább előrenézni, hisz a jövődben új élmények várnak!

BIKA (április 21.-május 20.)

Nyakig ülsz a tennivalókban, ki sem látsz a sűrű programból, ezért tartasz attól, hogy nem végzel mindennel időben, s eszeveszett kapkodásba kezdesz. Be kell látnod azonban, hogy ez semmiképp nem lesz célravezető, hisz a nagy káoszban elkezdesz hibát hibára halmozni. Ezek ugyan egyelőre apró hibák, ám ha nem rendezed gyorsan a gondolataidat, ebből lesznek a nagy és nehezen helyrehozható tévedések. Csigavér, nem hajt a tatár, nem kell tehát a nagy sietségben fejjel rohannod a falnak! Gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudd a feladataid elvégezni!

IKREK (május 21.-június 21.)

Nagy felelősséggel járó feladatot bíznak rád a hét második napján, amely elsőre eléggé megijeszt. Nem hiszel ugyanis magadban annyira, hogy képes leszel megbirkózni vele. Ám ha jobban belegondolsz és alábbhagy a kétségbeesésed, te is láthatod, hogy valójában nem is akkora az a teher, amit a válladra tettek. A benned rejlő tudás és tapasztalat pont elegendő a sikerhez, próbálj tehát úgy hozzáállni a dologhoz, hogy ez egy teszt arra, hogy meg tudod-e állni a helyedet ebben a helyzetben. Bízz magadban, hidd el, hogy neked is menni fog a dolog, minden csak önbizalom kérdése!

RÁK (június 22.-július 22.)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted is jól érzékeli, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene vagy elfogadnod őket úgy, ahogy vannak. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, vagy csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, a saját nyugalmad érdekében. Amennyiben úgy találod, hogy semmi keresnivalód a jelenlegi szituációban, nyugodtan lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess valamit, ami távol áll tőled!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Rendkívüli módon frusztrál az, hogy valaki a környezetedben folyamatosan beleszól mindenbe, többet között abba is, hogy miképp kellene élned az életedet, ettől pedig robbanásszerű érzésed van. Joggal kerülöd tehát az illető társaságát, hisz nem akarod folyton azt hallgatni, mit és hogyan kellene másképp csinálnod, leginkább az ő értékrendje szerint. Eljött azonban a pillanat, hogy egyszer, s mindenkorra felhagyj a bújócska játékkal és egyszerűen a szemébe mondd, hogy nem vagy kíváncsi mások kéretlen életvezetési tanácsaira. Nem kell udvariaskodnod, hisz az illető sem teszi!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Elég nagy az össze-visszaság körülötted még annak ellenére is, hogy a hétnek csupán a második napjára ébredsz. Már most frusztrál, hogy kissé sokat vállaltál magadra, joggal tartasz tehát attól, hogy összerogysz a nagy csomag alatt. Annak érdekében azonban? hogy ne egy eszeveszett vesszőfutásba torkolljon az egész napod és heted, igyekezz lejjebb adni a teendőkből. Kérj segítséget, adj át a feladatokból másoknak, ne egyedül akarj mindent a nyakadba venni. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha tudod, hogy nem fojtogat a sok teendő, amellyel időben kell végezned!

A csillagjegyed befolyásolja az anyagi helyzeted?

Nézd meg a galériánkat!