Napi horoszkóp augusztus 22.: a Skorpiókat pozitív visszaigazolás teszi boldoggá, a Halakat váratlan meglepetés éri

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 22.: a Skorpiókat pozitív visszaigazolás teszi boldoggá, a Halakat váratlan meglepetés éri Forrás: Unsplash by Wasa Crispbread
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 22.

KOS (március 21.-április 20.)

Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin segíts, azt látod ugyanis, hogy minden erőfeszítése ellenére lassan, de biztosan kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban ezt egyelőre nem képes belátni, ezért nem is fogadja el a segítséget senkitől, így előled is folyton kitér, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Érdemes ezt egyfajta jelként felfognod tehát, nem kell mindenáron nyomulnod, nem kell mindenáron meggyőznőd, nem kell segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold az idődet olyanokra, akiknek nincs rád szükségük vagy nem kérnek belőle!

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét első napján foggal-körömmel ragaszkodsz a teóriádhoz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, egyszerűen nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár a kollégáiddal is felveszed a kesztyűt annak érdekében, hogy le ne kelljen adnod az elveidből. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, ezen kívül nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni annak érdekében, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

IKREK (május 21.-június 21.)

Az a fajta ember vagy, aki nem igazán szereti a váratlan helyzeteket, szívesen maradsz tehát a komfortzónáján belül. Így azonban időnként kissé egysíkúak a hétköznapok, ezt te is beláthatod, ahhoz azonban nem-igen van bátorságod, hogy csakúgy belevágj valamibe extrém kalandba. A hét első napján azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe ugorj fejes, amely hosszú időre pozitív emlékeket tartogat. Kiváló bizonyosság számodra, hogy érdemes nyitottabbnak és befogadóbbnak lenned, hisz a maihoz hasonlóan bizony vannak olyan helyzetek, amelyeket nemhogy élvezni lehet, de hatalmas élményt jelentenek!

RÁK (június 22.-július 22.)

A hét elején valaki segítséget ajánl szorult helyzetedben, amit neked -más választás nem lévén- kénytelen-kelletlen el is kell fogadnod. Ne a rossz oldalát nézd azonban a segítő szándékú személynek, hisz ez esetben önzetlenül áll rendelkezésedre. Mivel azonban nem szeretsz tartozni, épp ezért minden követ mozgass meg, hogy mihamarabb viszonozhasd a nemes gesztust azért, hogy a lelked megnyugodjon és a másik is érezze, mindenben számíthat rád! Vannak ilyen helyzetek, amikor érdemes rábíznod magad azokra, akik segítő szándékkal fordulnak feléd!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét első napja a szokásosnál nagyobb és felelősségteljesebb feladatot hoz magával, amelyre ha akartál volna, sem nem tudtál volna nemet mondani, hisz pontosan tisztában vagy vele, hogy amennyiben visszautasítod, abban az esetben jó eséllyel ellenérzéseket táplálnak majd irányodba a környezetedben. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, hogy ez bizony hatalmas falat lesz neked, szinte biztosan nem tudsz vele egyedül megbirkózni. Kérj tehát segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amely meghaladja a képességeidet. Nem szégyen, ha ezt most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Borzasztóan frusztrál az, hogy vannak a környezetedben, akik abszolút nem ismerik el az erényeidet, mi több kételkednek az általad elért eredmény tisztaságában is. A hét első napján eljött tehát a pont, hogy fontos döntést hozz: belemész mindenféle magyarázkodásba és bizonyításokba, avagy veszel egy nagylevegőt, túlnősz a szituáción és hátatfordítasz ezeknek a személyeknek. Nem kell neked senkinek a lábai elé kuporodnod csak azért, hogy valaki előtt hiteles lehess. Állj ki magadért és ne hagyd, hogy mások lenézzenek. Ha ők így döntenek, az legyen az ő bajuk, ne neked fájjon a fejed emiatt!