JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp augusztus 20.: az Oroszlánoknak nagyobb bátorságra van szükségük, a Skorpiókat kellemes meglepetés érheti

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 20.: az Oroszlánoknak nagyobb bátorságra van szükségük, a Skorpiókat kellemes meglepetés érheti Forrás: Unsplash by Julia Caesar
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valamilyen oknál fogva beleragadtál egy szituációba, és sehogyan sem tudsz előre lépni. Így azonban a hasznos munka helyett tanácstalanul egyhelyben toporogsz. Épp ezért ne vesztegesd tovább az időt, hanem ülj le és gondold végig, mit kellene másként csinálnod, hogyan változtass a taktikán ahhoz, hogy kikerülj ebből a helyzetből. Hisz neked is az a célod, hogy mihamarabb előre tudj lépni a siker érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszabb ideje érzed, hogy váltanod kellene, folyamatosan új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környzetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani vagy használható tanáccsal szolgálni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene vállalnod, és nagy a bukás lehetősége is, érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz, illetve akinek nyugodtan fordíthatsz hátat, nem kell attól tartanod, hogy rád támad. Csak akkor indulj neki a nagy kalandnak, ha megtaláltad hozzá az emberedet, addig pedig gyűjts inspirációt!

IKREK (május 21-június 21)

Nem olyan régen csalódtál egy bizonyos személyben, aki közel állt hozzád, emiatt pedig kissé bizalmatlanná váltál mindenkivel szemben. Próbáld azonban elengedni a rossz gondolatokat, hisz így egy idő után azt fogod észrevenni, hogy kikoptak az emberek a környezetedből. Ne hidd, hogy mindenki rosszat akar neked, járj nyitott szemmel és rá fogsz jönni, hogy nem mindenki az ellenfél csapatában játszik! Ha nem elvakultan tekintesz egyes emberekre, meg fogod látni, ki az, aki veled van és ki a te kapudba akarja berúgni a labdát. Merd elhinni, hogy vannak őszinte barátaid is!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyobb volumenű dologra készülsz, olyasmibe szeretnéd vágni a fejszéd, ami teljesen ismeretlen számodra, így az is kétséges, hogy tudsz-e belőle vajon hasznot húzni. Mielőtt túl közel sodorna az ár a vízeséshez, ahonnan már nincs visszaút, mindenképp avass be valakit a környzetetedből, vázold fel neki részletesen a terveidet, mert az is lehet, hogy még tökéletesítésre szorulnak. Ha nyitott vagy az új ötletekre, együtt még ütősebbek lesztek! Érdemes végiggondolnod, adsz-e egy esélyt a közös munkának!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút nem vagy biztos a dolgodban, épp ezért nagy óvatossággal lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátrahagytad őket. Próbálj a folytonos félelem helyett másra koncentrálni, és kezd el élvezni az életet, ellenkező esetben mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy belefásultál és elment melletted minden, amelyből táplálkozhattál volna. Vetkőzd le a görcsöket, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egészen a mai napig foggal-körömmel harcoltál egy bizonyos ügyért, mivel azonban úgy tűnik, hogy nem akad társad, aki lelkesítene vagy hozzád hasonló céltudatossággal menne előre, épp ezért azon gondolkodsz, hogy feladod inkább az egészet és másfelé indulsz. Mielőtt azonban végleg hátat fordítanál a dolognak, győződj meg róla, hogy ebből tényleg nem lehet-e többet kihozni belőle. Ha ugyanis idő előtt hagysz ott csapot-papot, abban az esetben valószínűleg meg fogod bánni a későbbiek folyamán. Adj időt magadnak!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattint ide!