JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Skorpióknak régóta dédelgetett álmuk válhat valóra, a Vízöntők igyekeznek a saját lábukon megállni

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 16.: a Skorpióknak régóta dédelgetett álmuk válhat valóra, a Vízöntők igyekeznek a saját lábukon megállni Forrás: Pexels by Nataliya Vaitkevich
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra fontos ügyben nem jársz sikerrel, mert valaki az akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas az adott feladatra. Később te is belátod, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, mert ha hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy mindig kész vagy mások szempontjaira figyelemmel cselekedni. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, különben hogyan tudnál a dobogó tetejére állni?!

BIKA (április 21-május 20)

Végre megtaláltad a célod, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak is azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak. Te csak a kitűzött célodra összpontosíts, ne arra, hogy a nyáj milyen hangosan béget, folyamatosan farkast kiáltva!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második napján váratlan helyzetbe kerülhetsz, melyben a legnagyobb bosszúságodra fel kell majd ismerned, hogy nem tudsz a korábban eltervezett menetrend szerint haladni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod arra, hogy ezen mérgelődsz, inkább szedd össze magad, s indulj el egy másik úton, amely végül elvezet a megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amikor szembesülni kell a saját korlátainkkal, de ez korántsem jelenti azt, hogy végképp nem sikerül megvalósítani az elképzeléseinket. Csak higgy magadban és abban, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan vágysz arra, hogy végre lezárj egy feladatot és tovább léphess, olyannyira nyögve-nyelősen megy ugyanis a dolog, hogy már-már alig hiszed el, hogy egyszer véget ér majd. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hogy vajon mi az, ami lelassítja a folyamatot, mi vagy ki az, aki hátráltat. Amennyiben megtalálod a hézagot, igyekezz arra fókuszálni, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére, hisz nem akarod, hogy azzal menjen el a hasznos időt, hogy egyhelyben toporogsz. Cselekedj a saját szabadságod érdekében!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi napokban nem vagy annyira felhőtlenül boldog, van ugyanis egy bizonyos élethelyzet, amely végtelenül nyugtalanít. Folyton ott motoszkál a fejedben, hogy megoldásra vár, de te mégsem tudod megoldani, hisz jelen pillanatban nincsenek eszközök a kezedben. Mielőtt beleőrülnél azonban a dologban, érdemes felkeresned valakit, akiben maradéktalanul megbízol és vele megosztani a problémádat. Mondj el mindent töviről-hegyire, kérd a tanácsát és légy nyitott az általa javasolt alternatívákra. Amennyiben sikerül végre pontot tenned a dolog végére, ezáltal egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, még a Nap is másképp fog ragyogni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly konfliktusba kerülhetsz a hét második napján egy bagatell ügy miatt, a gordiuszi csomó azonban ott van, hogy sem te, sem a vitapartnered nem hajlandó kompromisszumot kötni, ami jeentősen megnehezíti a helyzetet. Mivel ez így azonban részedről a széllel szemben történő futásról szól, épp ezért légy te az intelligensebb és hagyd, hogy a másiknak hadd legyen ma igaza. Te, legbelül úgyis tudod, hogy ez így, ebben a formában nem igaz, csupán a saját lelki békédet fontosabbnak tartottad, mint azt a cicaharcot, ami csupán csak hátráltatott, előre bizonyosan nem vitt volna!

A horoszkóp folytatását ide kattintva olvashatod!