Napi horoszkóp augusztus 15.: a Mérlegek büszkék lehetnek magukra, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 15.: a Mérlegek büszkék lehetnek magukra, a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak Forrás: Pexels by RODNAE Productions
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

A hét elején pattanásig feszül körülötted a hangulat, mely borzasztóan frusztrál, te ugyanis másokkal ellentétben nem keltél bal lábbal éd nem is igen vagy hozzászokva ahhoz, hogy bizonyos konfliktushelyzetek ilyen negatív irányba uralkodjanak el. Mivel azonban rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt, neked pedig a lelki békéd ismét egyensúlyba kerül. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta ügyet próbálsz fáradhatatlanul megoldani, amely már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, s ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amihez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni a szabályokkal csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Hidd el, hosszútávon megéri!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan még csak a hét első napja van, te azonban máris úgy érzed, feleslegesen futod a köröket, nem érsz el semmiféle kézzelfogható eredményt. Emiatt kezded elveszíteni a türelmedet, már-már erősen foglalkoztat a gondolat, hogy feladod az egészet. Ha azonban úgy döntesz, hogy hátat fordítasz és otthagysz csapot-papot, a végén szinte biztosan bánni fogod, hogy meg sem próbáltad. Legyen benned kitartás és akaraterő, mert ezek nélkül soha nem fogsz eljutni a célodig. Ha már korábban elszántad magad valamire, az feltehetőleg azért volt, mert szeretnéd is elérni. Semmi más, csakis ez lebegjen tehát a szemed előtt. Meglátod, a végén büszke leszel magadra!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján elképesztően boldog vagy: sikerült végre elérned a célodat, melyért nagyon régóta dolgoztál valamiért, s az áldozatos munka most mézédes gyümölcsöt termett. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mindig a megszokott séma szerint csinálsz mindent, s miután szinte automatikusan mennek a mozdulatok, azt gondolod, semmi hiba nem csúszhat a számításaidba. A hét első napján azonban valahogy mégis megbotlasz és hirtelen kedvezőtlen fordulatot vesznek az események. Mielőtt tehát kétségbeesetten fel-alá szaladgálnál, hideg fejjel gondold végig, hogyan lehet mihamarabb és a lehető legjobban kijavítani a hibát. Ésszel, ne ösztönből oldd meg a helyzetet, nem a lehetetlennel küzdesz, csupáncsak összpontosítanod kell hozzá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján váratlan dologgal kell szembesülnöd, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért húzza teljesen keresztbe a gondosan felépített rendszeredet. Ne ess azonban kétségbe, higgadtan és racionálisan gondold végig, mi lehet a lehető legjobb lépés, amit az ügyben tehetsz, hogy mihamarabb ismét rendet teremts magad körül. Győződj meg róla, hogy a megfelelő irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak és nem csak azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a józan eszed diktálja, nem történhet semmi eget rengető dolog!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!