Napi horoszkóp augusztus 13.: az Oroszlánoknak érdemes a kikapcsolódásra is időt szánniuk, a Skorpiók körül felgyorsulnak az események

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 13.: az Oroszlánoknak érdemes a kikapcsolódásra is időt szánniuk, a Skorpiók körül felgyorsulnak az események Forrás: Pexels by Grape Things
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 13.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy tisztázd valakivel a korábbi sérelmeidet, aki egykor elég közel állt a szívedhez, egy félreértés miatt azonban megszakadt közöttetek a kapcsolat. Mivel azonban örökké nem szeretnél haragot tartani, így végy egy nagy levegőt és lépj interakcióba az illetővel, amennyiben nyitott arra, hogy tisztázzátok a nézeteltéréseiteket, abban az esetben beszéljetek meg egy személyes találkozót, ahol őszintén elmondhatjátok, kit, s mi bánt. Arra mindenképp érdemes felkészülnöd, hogy nem csak neked vannak fájó pontjaid a kialakult helyzetben, légy tehát nyitott a kompromisszumkötésre!

BIKA (április 21-május 20)

Olyannyira élvezed azt a helyzetet, amelyben jelenleg benne vagy, hogy azt kívánod, bárcsak sose érne véget, mi több már előre azon görcsölsz, hogy mennyire leszel majd depresszív hangulatban, ha véget ér. Nagyjából jellemző rád az, hogy nehezen éled meg a változásokat, amikor pedig valamely szituációban különösen jól érzed magad, akkor még nehezebb az egészből kilépni. Ne erre koncentrálj azonban, hisz most arról szólnak a mindennapok, hogy élvezd azt, amit csinálsz, majd ráérsz a változás gondolatával megbarátkozni, ha közeleg a dolog vége és kezd aktuálissá válni. Most másban merülj e, ne a folyamatos aggodalomban!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan nagy áldozatokat hozol valakiért, aki csupán kihasználja a segítőkészségedet, még azt sem akarod semmiképp tudomásul venni, hogy a környezeted hosszabb ideje próbálja a figyelmedet felhívni erre. Azt azonban mindenképp érdemes szem előtt tartanod, hogy bizonyosan nem véletlenül igyekszik több ember egyszerre józanabb gondolkodásra bírni az illetővel kapcsolatban, időnként tehát érdemes a dolgok mögé látnod. Ők csupán féltenek, az illető pedig vastagon kihasználja azt az áldozatkészségedet, mely szerint egy te egy apró, törött lábú tücsköt sem hagysz az út szélén. Neked kell azonban ebben a helyzetben észnél lenned és megtanulnod nemet mondani, ellenkező esetben örökké ki fognak használni!

RÁK (június 22-július 22)

A hét végére végre felszabadulhatsz a feladataid alól, nem kell megfelelned semmifajta elvárásnak, nincsenek határidők és kötelezvények, így végre lazíthatsz egy kicsit. Csupa olyan dolgot csinálhatsz ma, ami rólad szól, ha úgy gondolod, hogy nincs kedved semmihez, az is elfogadható, ha moziba mennél a szerelmeddel, akkor menj, tényleg azt csináld, ami neked jól esik. Használd ki az hétvégét, mert nem mindennap van alkalmad a kikapcsolódásra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed hatalmas a nyomás rajtad az utóbbi időben, mely kissé satuba kényszerít, ettől pedig kezdesz végképp kimerülni. Mielőtt teljesen összeroppannál, érdemes egy időre elvonatkoztatnod a problémáktól és kikapcsolódni olyan emberekkel, akik fontosak számodra és a nehezebb időkben is számíthatsz rájuk. Menjetek el a vízpartra, grillezzetek a kertben, beszélgessetek független témákról, egyszerűen vonatkoztass el attól, amin jelen pillanatban nem tudsz változtatni. Hisz jól ismered a mondást: amin változtatni nem tudsz, azt a saját lelki békéd érdekében jobb, ha elfogadod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában inkább a saját biztonsági zónádon belül mozogsz, melyből csakis akkor lépsz ki, ha egy külső erő erre kényszerit, ellenkező esetben nem vagy az a típusú ember, aki lépten-nyomon a kockázatos helyzetek között ugrabugrál. Ma azonban nem lesz más választásod, mint belemenni egy elég kockázatos szituációba. Iszonyúan dühítőnek és igazságtalannak találod az egész szituációt, legszívesebben elmenekülnél az egész helyzet elől, mivel azonban jelen pillanatban erre nincs lehetőséged, épp ezért nyeld le a békát és állj bele a dologba annak érdekében, hogy mihamarabb szabadulj. Ne aggódj, minden nap azért nem jönnek szembe ilyen kellemetlen helyzetek!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!