Napi horoszkóp augusztus 11.: a Bikák a szeretteik támogatására számíthatnak, a Skorpiók rendkívül céltudatosak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 11.: a Bikák a szeretteik támogatására számíthatnak, a Skorpiók rendkívül céltudatosak Forrás: Pexels by Blue Bird
Megtudhatod, hogy mit üzennek a mai napra a csillagok, ha elolvasod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje küzdesz egy számodra rendkívül fontos célért, ahogy azonban egyre jobban akarod, úgy kerül egyre távolabb tőled, ez pedig rendkívüli módon elkeserít és felbosszant egyszerre. Jóllehet, most nem feltétlenül alakulnak a várakozásaidnak megfelelően a dolgok, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy megvalósítsd az álmaidat és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, csak győzd kitartással!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden körülmények között számíthatsz a szeretteidre, szívet melengető érzés számodra az, hogy bármiben szorulsz a segítségükre, ők mindig ott állnak a hátad mögött. Nagyon jó kis csapatot alkottok együtt, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy semmiképp képmutatónak lenned, nem kell, hogy másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy, hisz minden erényeddel és hátrányoddal elfogadnak. Szerencsés embernek mondhatod magad!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút előrelátó vagy, szeretsz úgy tervezni, hogy a jövőbe tekintve előre végiggondolod a lehetséges buktatókat, a veszélyesebb kanyarokat, a lejtőket annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, akkor majd bátran merj nekifutni egy-egy akadálynak. Így azonban nem marad lehetőséged a jelenben maradni, folyton matekozol, mindig azzal vagy elfoglalva, hogy hol leszel a jövőben, miképp tudod a legsimábban teljesíteni az előtted álló távot. Kétségtelenül fontos ugyan az előrelátás, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a folyamatban lévő ügyeid sínen vannak annyira, hogy elvonatkoztathatsz tőlük. Hidd el, megéri!

RÁK (június 22-július 22)

Iszonyúan unsz már egy végeláthatatlannak tűnő folyamatot, amelyből egyszerűen nem tudsz eredményt csiholni, pedig már rengeteg időt és fáradtságot elpazaroltál rá. Amennyiben azonban ennyire nem működőképes a dolog, eljött az ideje, hogy megpróbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Lásd be, ha valami nem megy, ne vesztegelj a mocsár kellős közepén, ásd ki magad és indulj az új lehetőségek felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha a mai napra nem igazán terveztél semmiféle nagyobb volumenű feladatot teljesíteni, mégis váratlanul olyan kihívás kellős közepén találod magad, ahol igyekszel valamiféle kapaszkodót találni annak érdekében, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Mivel azonban ez most egy olyan, árral történő sodródás, amely nem feltétlenül garantál semmi jót neked, épp ezért az első pillanatban, ahogy lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani és kiszállni ebből a nagy versenyfutásból. Persze, fontosak a kalandok, a kihívás az élményszerzés, ám a biztonságod legalább annyira fontos!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé bizonytalan most minden körülötted, nagy változások körvonalazódnak a jövőre nézve, ezek a dolgok pedig egy pillanatra megijesztenek. Ne ess azonban kétségbe, igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy a világ folyamatos változásban van, semmi sem állandó, épp ezért neked is jönnek-mennek szituációk és emberek az életedben, melyet el kell fogadnod. Hidd el, ha nyitott vagy, akkor többé-kevésbé sikerül majd mindig a megfelelő úton haladnod, ne ijedj meg egy-egy nagyobb volumenű változástól, hisz semmi sem történik véletlenül! Te is boldog lehetsz, csak észre kell venned azt, ami a te javadat szolgálja!

A folytatásért kattints ide!