Napi horoszkóp augusztus 10.: a Bakoknak csapatban kell dolgozniuk, a Halaknak bele kell állniuk egy bizonyos konfliktushelyzetbe

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 10.: a Bakoknak csapatban kell dolgozniuk, a Halaknak bele kell állniuk egy bizonyos konfliktushelyzetbe Forrás: Unsplash by Katie Treadway
A csillagok hét közepére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 10.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepére kezdesz elveszni a feladataidban, mostanra azt sem tudod, miképp kezeld a helyzetet úgy, hogy senki ne lássa rajtad a kétségbeesést. Mivel azonban fontos, hogy a végére juss az általad elkezdett projekteknek, így nincs más választásod, mint rendszerbe foglalni a teendőket és elindulni az úton annak érdekében, hogy ne omoljon a hét második felére a fejedre minden. Ha sikerül felállítanod egy logikus sorrendet – amit a prioritásokra figyelemmel alakíts ki –, nem jelenthet gondot az, hogy mindennek pontot tegyél a végére, még mielőtt túl késő lesz cselekedni. Az a legfontosabb, hogy próbálj koncentrálni, gondolkodj megoldáscentrikusan és légy hatékony!

BIKA (április 21-május 20)

Sikeréhséged nem ismer határokat, annak érdekében, hogy másokból folyamatosan elismerést válts ki és te is büszke lehess magadra, képes vagy szinte bármire. Elvakultságodban hajlamos vagy túllépni a kompetenciahatárodon is, teljesen figyelmen kívül hagyva a saját értékrendedet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, rengeted bajtól óvhatod ugyanis meg magad!

IKREK (május 21-június 21)

A mai napon semmiféle komolyabb kihívással nem kell szembenézned, éppen ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit visszavonulj és a helyükre tegyél olyan dolgokat, amelyek hosszú ideje foglalkoztatnak, mégsem találtad a jó megoldást. Neked is szükséged van ilyen pillanatokra, amikor nem zavar senki és semmi, hanem magadra maradsz a kétségeiddel. Ülj le egy csendes helyen, s vedd számba, mely ügyeket kellene végre lezárnod. Ha sikerül rendet tenni a fejedben, hidd el, nyugodtabban fogsz aludni.

RÁK (június 22-július 22)

Ha valamit elvállalsz, akkor nem szereted, ha hézagok maradnak a dologban, olyan eredmény felmutatására törekszel, amely az abszolút elismerésre méltó kategóriából való. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent elviselhetetlen terheket, s a kompetenciahatáraidon belül meg tudod oldani a helyzetet. Kizárólag azért, mert valaki ki szeretné erőszakolni a segítségedet, nem kell mindenképpen kötélnek állni. Fontos szempont persze, hogy senkinek nem akarsz csalódást okozni, de mindenképpen vedd figyelembe a lehetőségeidet és a képességeid is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, képtelen vagy lezárni egy bizonyos helyzetet, amely nem úgy alakult, ahogy azt az elején eltervezted, ez az, ami meghatározza most a hangulatodat is. Egyfolytában azon kattog az agyad, hogyan tudtál volna mégis jobban kijönni a dologból, hisz akkor most nem lenne ilyen keserű a szád íze. Fájó belátnod, hogy ami megtörtént, azon már nem-igen lehet változtatni, ám ha nem akarod a saját életedet megkeseríteni, akkor jobb, ha beletörődsz ebbe. Szabadulj meg mindentől, ami csak visszahúz, s inkább indulj el valamilyen új irányba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre mindenkinek megmutathatod, hogyan is tudsz boldogulni a nagyobb lélegzetvételű feladatokkal, melyek teljesítésével hatalmas elismerésre tehetsz szert. Ehhez azonban minden figyelmedre szükséged lesz, a felelősség pedig nem kicsi. Mivel legbelül vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem most nem állnák bele a helyzetbe, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, így nem is érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami szembejön veled. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, éppen ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

A folytatásért kattints ide!