JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 9.: az Ikreknek érdemes a saját boldogságukra is koncentrálniuk, a Nyilasoktól komoly ügyben vár valaki segítséget

Borítókép: Napi horoszkóp április 9.: az Ikreknek érdemes a saját boldogságukra is koncentrálniuk, a Nyilasoktól komoly ügyben vár valaki segítséget Forrás: Pexels by George Dolgikh
A csillagok húsvétra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 9.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége folyamán a környezeted olyasfajta feladatot igyekszik rád erőltetni annak érdekében, hogy a teher a te válladat nyomja, ne az övéket, amely a komfortzónádon határozottan kívül esik. Egész nyugodtan adj tehát hangot a felháborodásodnak, hozd világosan mindenki tudtára, hogy ettől az arcátlanságtól a hideg futkos a hátadon. Állj ki magadért, megvan a saját feladatod, ne engedd, hogy mások rád pakoljanak mindenféle tonnás terheket csak azért, hogy az ő életük eggyel könnyebb legyen. Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

BIKA (április 21-május 20)

Szeretnél végre valami maradandót alkotni, amelynek nyomán mindenkinek tátva marad a szája, ennek érdekében tehát mindenféle nevetséges dologba is belevágnál. Mindeközben attól is tartasz, hogy ki és mit szól majd az általad kitalált új projektekhez, ezért nincs bátorságod kiállni. Érdemes mérlegelned, mire is vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, azzal ugyanis semmi veszítenivalód nem lesz, ha legalább megpróbálod!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve szükséged van a pozitív visszaigazolásra, épp ezért mindig törekszel arra, hogy másoknak örömet szerezz, hiszen így biztosítanád be ezeket a visszacsatolásokat. Mivel azonban időnként magadra is gondolnod kell, épp ezért szervezz húsvét vasárnapra olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, töltekezz fel, nézz meg egy akciófilmet a moziban vagy bújj össze a szerelmeddel! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz legalább olyan fontos vagy te is, mint mások!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos részletre derül fény húsvét vasárnap egy bizonyos projekt kapcsán, amelynek kulcsfontosságú szerepe lehet majd abban, hogy közelebb juss a célodhoz. Most, hogy világossá válik számodra az utolsó rejtély is, ezzel bizony igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni egy olyan emberrel, aki nem osztja a véleményed, mitöbb nem is enged az elveiből. Be kell látnod tehát, hogy nem mindenki alkalmas a kompromisszumokra, épp ezért érdemes megkímélni magad azzal, hogy nem törődsz vele és nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen, s koncentrálj inkább magadra, nem kell neked ugyanis mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki abszolút alkalmatlan az együttműködésre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Húsvét vasárnapján egyszerre szeretnél mindent befejezni annak érdekében, hogy végre kikapcsolódhass, azt kell azonban észrevenned, hogy egyre-másra halmozod a feladatokat. Mivel így sosem jutsz a dolgok végére, így most érdemes meghúznod egy határvonalat és csak addig takaróznod, amíg a paplanod ér. Ne vállalj jöbbet annál, mint amit el tudsz végezni, hisz neked sem az az érdeked, hogy belefulladj az egészbe, sokkalinkább az, hogy sikerrel zárhasd a mai napot. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni! Hajrá!

A folytatásért kattints ide!