Napi horoszkóp április 8.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, az Oroszlánok a sarkukra állnak végre

Borítókép: Napi horoszkóp április 8.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, az Oroszlánok a sarkukra állnak végre Forrás: Pexels by Thirdman
A hét utolsó munkanapján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 8.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, aki fontos számodra, ezúttal nagy hibát követ el és hozzád fordul segítségért, mintegy automatikusan elvárva azt, hogy kirántsd a slamasztikából. Mivel azonban neked is vannak határaid, elvrendszered, értékrended, ebből következően számodra is van egy vonal, amit nem lépsz át semmi esetre sem. Épp ezért világosan hozd az illető tudtára, miközben nem bántod meg őt -hisz könnyen lehet, hogy te vagy az egyetlen szalmaszál, amibe kapaszkodhat-, hogy ez bizony most az a gödör, amelyből egyedül kell kimásznia. Lelkileg mindenképp mellette állsz és támogatod, de fizikailag nem tudsz beleavatkozni. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki önmagáért és az általa elkövetett tettekért felel!

BIKA (április 21-május 20)

Valahogy a hét utolsó munkanapjára fogyott el a türelmed, a szokásosnál is hamarabb kijössz a sodrodból, aminek tulajdonképp magad sem érted az okát, de valószínűleg azért lehet, mert túlságosan embert próbáló feladatokat teljesítettél a hét folyamán és ez kivett belőled minden energiát és toleranciát. Mivel abszolút nem érzed jól magad ma a bőrödben, épp ezért gyorsan tudj le minden kötelező kört és vonulj fedezékbe, mielőtt valakivel komoly konfliktusba keveredsz. Próbálj elmélyülni a gondolataidban, igyekezz a pihenésre koncentrálni annak érdekében, hogy visszatalálj a lelki békédhez. Nyugi, nem minden nap ilyen!

IKREK (május 21-június 21)

Van valami, ami roppant módon zavar, legszívesebben szóvá is tennéd, ám egyelőre nem a legmegfelelőbb az időpont arra, hogy véleményt nyilváníts. Érdemes tehát ebben a pillanatban a józan eszed szerint csendben maradnod és kivárnod azt a szituációt, amely lehetővé teszi az állásfoglalást. Épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz önuralmat gyakorolni, fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy amennyiben egy tanulási folyamatként tekintesz a helyzetre, még tapasztalatokat is szerezhetsz, miközben összeszedheted a gondolataidat! Hidd el, eljön a te időd is!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján végre mindennek pontot tudsz tenni a végére, így nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a romantikának. Keressetek egy romantikus kuckót, ahol kettesben tölthetitek a hétvégét, ahol összebújhattok, nagyokat sétálhattok, hedonisták módjára ehettek-ihattok, egyszóval szintet léphettek a kapcsolatotokban. Ezekre a pillanatokra is szükség van annak érdekében, hogy a láng ki ne aludjon közöttetek, hisz a szikrából nehéz újra tüzet csiholni! Hálás lehetsz ezekért az együtt töltött percekért, hisz manapság ritkán adódik belőle!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben vitát próbál generálni közötted és egy számodra fontos személy között. Ebben a pillanatban fogalmad sincs ugyan, hogy mi az illető szándéka ezzel, ám azzal pontosan tisztában vagy, hogy nem hagyhatod kibontakozni. Ragadd meg tehát az alkalmat, ülj le vele négyszemközt beszélni és kérdezd meg, pontosan mi a célja. Amennyiben felháborítónak találod és csupán ártani akar, igyekezz határozottan megálljt parancsolni neki, egyúttal felhívni a figyelmét arra, hogy komoly következményekre számíthat, ha nem hagyja abba a kisded játékát. Mutasd meg, milyen fából is faragtak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amíg mások semmittevéssel töltik idejük túlnyomó részét a hét utolsó munkanapján, neked egy elég fontos, határidős munka az, ami kijutott osztályrészül. Emiatt érthető módon elég frusztrált vagy, hisz el tudtad volna másképp is képzelni a pénteki napodat, ehelyett azonban hajthatod a szekeret, ami egyetlen percre meg nem állhat. Nem érdemes azonban a hasznos, munkára szánt idődet bosszankodásra pazarolni, láss neki a tennivalóknak, mielőtt bajba kerülnél. Nyugtasson a tudat, hogy nem minden nap ilyen hajtós, kikapcsolódni pedig akkor tudsz felhőtlenül, ha semmiféle teher nem nyomja a vállad!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints IDE!