Napi horoszkóp április 6.: a Kosoknak nem árt gyanakvóbbaknak lenniük, a Rákoknak a célegyenesben is érdemes koncentrálniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 6.: a Kosoknak nem árt gyanakvóbbaknak lenniük, a Rákoknak a célegyenesben is érdemes koncentrálniuk Forrás: Pexels by Pixabay
A hét közepén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 6.

KOS (március 21-április 20)

Valaki rendkívül áldozatkésznek mutatja magát, gyakorlatilag mindent bevállal azért, hogy imponáljon neked. Kissé meglep a hozzáállása, hisz nem álltok olyan közel egymáshoz, csupán egy jó ismerősi viszony van közöttetek, a barátodnak semmiképp nem hívnád. Pontosan emiatt is esik különösen jól neked, hogy az illető ennyire kész támogatni téged. Légy óvatos és igyekezz kideríteni, hogy mi lehet a szándéka, ha pedig feddhetetlen, csupán te voltál gyanakvó, abban az esetben becsüld meg őt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően teljesen elégedett vagy azzal, ahol jelen pillanatban tartasz, nem is akarsz többet, szebbet, jobbat elérni. Vannak ugyan mindig apróbb problémák, amelyeket meg kell oldanod, mindezek mellett mégis hálás vagy azért, amit a magadénak tudhatsz. Igyekezz ezt az életszemléletet a gyakorlatba átültetve menni az úton, elfogadva azt, hogy mindig lesznek majd olyan helyzetek, amik megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell a jövőben foglalkoznod!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben gyakorlatilag egy féktelen rohanás volt az életed, hatalmas sebességgel mentél előre, mely bizony nyomot hagyott az egészségi állapotodon is. Érdemes azonban a kimerültséget, a kisebb-nagyobb sebeket egy jelként felfogni, hogy itt az ideje a lassításnak, szükség esetén pedig a megállásnak. Ez ugyanis semmi jót nem tartogat számodra, ha nem szállsz ki időben a mókuskerékből, a baj ugyanis a nyakadban fog landolni, ellehetetlenítve a helyzetedet. Épp ezért érdemes egy rövidebb időre visszavonulót fújnod és olyasféleképp töltekezned, ami valóban rólad szól és újratölti az energiaraktáraidat. Hidd el, sokkal másabb lesz majd az egész helyzet, ha lesz benned újra életerő!

RÁK (június 22-július 22)

Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál, melynek következményeképp úgy gondolod, hogy szinte borítékolható a pozitív eredmény, épp ezért, kicsit lazíthatsz és pihenhetsz végre. Légy azonban óvatos, hiszen a dolgok bármikor váratlan fordulatot vehetnek, amikor észnél kell lenned, hisz gyors beavatkozásra lesz szükség. Akkor dőlj hátra ilyen nyugodtan, ha valóban bent vagy már a célban és minden úgy van elvégezve, ahogy azt elvárják tőled! Addig pedig a fél szemed tartsd a folyamatban lévő ügyeken!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra igazságtalannak vélt helyzetben találod magad, mások ugyanis olyasmiért próbálnak felelősségre vonni, amelyhez igazán semmi közöd nincsen. Ne akard azonban mindenáron meggyőzni őket arról, hogy igazad van és valóban ártatlan vagy, csupán a legfontosabb személyekkel tudasd az álláspontodat, a többieknek pedig szívük joga azt gondolni, amit akarnak. Kíméld meg magad, hisz nem érdemes egy emberként harcba szállni a többséggel. Foglalkozz tehát azokkal a dolgokkal, amelyek prioritást élveznek és hozzá tesznek az életedhez, az ilyen helyzeteket pedig igyekezz a legmesszebbről elkerülni a jövőben!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdesz kissé besokallni attól, hogy mindenki az érdeket latja benned, azt a személyt, aki feltételek nélkül másokat helyez előtérbe csak azért, hogy mindenki életét megkönnyítse. Abszolút fojtogatónak érzed a feléd támasztott elvárásokat, emiatt végtelenül elkeseredett vagy, hisz nem a személyedet értékelik, az embert, aki te vagy, sokkal inkább egyfajta eszközként tekintenek rád a céljaik eléréséhez. Épp ezért eljött az idő, hogy kiállj magadért és elkezdd elhessegetni azokat, akik szemtelen piaci legyek módjára repkednek folyamatosan körülötted. Lehet, hogy nem leszel népszerű, de legalább nagyobb szabadságod lesz majd, ha nem fojtogat a megfelelési kényszer! Ne hagyd magad!

A horoszkóp itt még nem ér véget.

A folytatásért kattints ide!