Napi horoszkóp április 5.: a Mérlegeket váratlan meglepetés éri, a Vízöntők az átlagosnál nagyobb kihívással szembesülnek

Borítókép: Napi horoszkóp április 5.: a Mérlegeket váratlan meglepetés éri, a Vízöntők az átlagosnál nagyobb kihívással szembesülnek Forrás: Pexels by Ena Marinkovic
A csillagok a hét közepére is tartogatnak némi izgalmat számodra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 5.

KOS (március 21-április 20)

Elég nagy csalódás ér a hét közepén, egy hozzád közel álló személyről azt hitted ugyanis, hogy az egyetlen ember a világon, aki soha, semmivel nem akarna megbántani, most azonban egy vita során igencsak messzire ment. Mivel szoros kapcsolatban vagytok, mindenképp érdemes egy esélyt adni neki, hogy megmagyarázhassa, mit és miért tett. Elképzelhető, hogy lesz elfogadható magyarázata a dologra, ám ha te ezzel nem éred be, vagy –ami még rosszabb– úgy látod, az illetőt különösebben nem is érdekli a dolog, ne rejtsd véka alá a véleményedet. Noha fájdalmas lehet a csalódás, valamire ez is jó: megint tanultál valamit.

BIKA (április 21-május 20)

Az utóbbi időben túlságosan görcsösen szeretnéd bizonyítani azt, hogy a nehezebb feladatokban is gond nélkül megállod a helyedet, ennek érdekében hajlamos vagy a veszélyes terepeken szaladgálni, amelyeken bizony megütheted a bokádat. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, igyekezz felnőtt emberek módjára gondolkodni és mérlegelni azt, hogy ne mindenáron vésd a neved mindenki memóriájába, sokkal inkább érdemes pozitív előjelű végeredménnyel járó ügyekben részt venned. Hidd el, hosszú távon sokkal jobban jársz, ha nemes célokat tűzöl ki magad elé, nem pedig "akármilyeneket"!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan elég precízen elterveztél minden tennivaló, a hét közepére mégis kezd elkeseríteni a tudat, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt vártad, mindannak ellenére, hogy úgy érzed, minden tőled telhetőt megtettél a sikerért. Nem érdemes azonban most feladnod, hisz elég nagy távot tettél már meg ahhoz, hogy most fordulj vissza, igyekezz inkább újabb motivációt találni és tovább menni. Ne feledd, a siker áldozatokkal jár, melyet nem lehet megspórolni, hiszen más nem futhatja le azokat a köröket helyetted, amelyek végén büszkén szakítod majd át a célszalagot!

RÁK (június 22-július 22)

Teljesen új helyzetben találod magad a hét közepén, melyben az első pillanattól kezdve gyakorlatilag csak a sötétben tapogatózol. Ne vesztegesd azonban az idődet azzal, hogy a kiutat keresed, tekints inkább egyfajta kihívásként a dologra annak érdekében, hogy ne okozzon problémát az, hogy elboldogulj valahogy. Mivel a te fantáziádat is izgatja, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, épp ezért mindenképp érdemes kipróbálnod magad a dologban. Ne félj semmitől, csak állj két lábbal a földön, akkor nem ingathat meg a legnagyobb széllökés sem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az esetek döntő többségében szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad ugyanis, ha tudod, hogy az egyes lépéseidnek milyen következménye lehet. A hét közepén azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted, és neked közben fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Csakhogy nem érdemes mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a pillanatnyi helyzet kínálta örömöket. Ne bánd, ha végre nincs semmilyen felelősség rajtad, egyszerűen csak add át magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Ne görcsölj feleslegesen, ha úgysem tudod befolyásolni a dolgokat!

A folytatásért kattints ide!