Napi horoszkóp április 28.: a Mérlegek nehezen engedik át az irányítást a saját életüket illetően, a Nyilasoknak szükségük lesz egy kis szerencsére a siker eléréséhez

Borítókép: Napi horoszkóp április 28.: a Mérlegek nehezen engedik át az irányítást a saját életüket illetően, a Nyilasoknak szükségük lesz egy kis szerencsére a siker eléréséhez Forrás: Unsplash by Aditya Saxena
A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 28.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében rá kell jönnöd, hogy nem érdemes leragadnod a múltban, minél inkább rágódsz ugyanis bizonyos negatív tapsztalásokon, annál kevésbé tudsz továbblépni. Épp ezért bármilyen fájó is az emlék, le kell vonnod egyszer, s mindenkorra a megfelelő konzekvenciát és lezárnod mindent, ami hátráltat, hisz így abszolút nem fogsz tudni másra összpontosítani. Igen, bizony vannak az életben ilyen szituációk is, amelyek azonban tökéletesen jók arra, hogy megtanuld, melyik gödröt kell a jövőben kikerülnöd, ahelyett, hogy belesétálnál! Minden csupán hozzáállás kérdése!

BIKA (április 21-május 20)

Akaratodon kívül idézhetsz elő konfliktushelyzeted a hét második felében, olyan megjegyzést teszel ugyanis, amely kétértelmű és tulajdonképp bárhogy értelmezhető. Mivel mindenki másképp értelmezi, így viszonylag rövid idő alatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. Mielőtt tehát a katasztrófa bekövetkezne, igyekezz tisztázni magad és megértetni mindenkivel, hogy is gondoltad a megjegyzésedet, egyúttal biztosítsd őket arról, hogy semmi rosszat nem akartál! Nem a világ vége, mégis legközelebb igyekezz végiggondolni, mit is mondasz nagyobb plénum előtt!

IKREK (május 21-június 21)

Végre eljön a pillanat, amely világossá tehet számodra olyan részleteket, amelyek eddig olyannyira homályosak voltak, hogy akadályozták az előrehaladást. Rendkívül nagy örömmel tölt el, hogy nem kell tovább a sötétben tapogatóznod, hisz mostantól abszolút egyenes az utad. Illessz tehát minden puzzle-darabot a megfelelő helyre és zsebeld be a sikerért járó elismeréseket. Márcsak azért is megérte kitartanod, mert kiváló bizonyosságot szereztél azzal kapcsolatban, hogy sosem szabad feladni, hisz örök igazság, hogy a kitartás zamatos gyümölcsöt hoz számodra is! Ünnepeld büszkén a sikert!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé bizonytalanná váltál a párkapcsolatodat illetően, nem igazán tudod eldönteni, hogy átmeneti probléma az, ami fennáll közöttetek vagy ez a hajó zátonyra futott és érdemes lenne inkább kiszállni, mielőtt elsüllyed. Mivel nem nagyon jutsz dűlőre az ügyben, fűhöz-fához szaladgálsz, hogy valaki mutasson neked utat vagy adott esetben mondja ki, amit neked kellene kimondanod. Lásd be azonban, nem helyezhetsz ekkora súlyt és felelősséget másokra, csakis rajtad múlik a dolog, épp ezért érdemes nyílt kártyákkal játszva leülnöd a pároddal és megbeszélni vele, vajon mi történik veletek. Ne mástól várd a választ, csakis önmagadtól és a szerelmedtől!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az esetek döntő többségében igyekszel az egyenes úton maradni, vannak azonban bizonyos helyzetek, amikor nincs más választásod, mint letérni róla. Ma sem alakul másként, a siker érdekében muszáj leszel dönteni, hogy mindenképp ragaszkodsz-e a megkezdett utadhoz vagy a változtatsz és némi trükköt bevetve keresel egy olyan megoldást, ami nem lesz ugyan mindenkinek ínyére, de a siker mindenképp könnyebben elérhetővé válik. Vigyázz azonban, ne téveszd össze a trükköket a tisztességtelen játékkal, igyekezz a fair-play szellemében törni az utat magad előtt. Lehet, hogy az egyenes út rövidebb, mégsem biztos, hogy mindig a siker felé vezet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehezen lépsz ki egy számodra egykor roppant fontos kapcsolatból, érzed azonban, hogy mára elfáradt a dolog, nincs már meg az az egymáshoz ragaszkodás, a jóban-rosszban történő kitartás érzése, mégis borzasztó lelkiismeretfurdalás önt el, ha arra gondolsz, hogy hangosan ki kell mondanod a végét. Ennek a vesztegelésnek azonban semmi más következménye nem lesz, mint az, hogy a boldogságod lehetősége az orrod előtt fog elúszni, te pedig csak nézheted, ahogy viszi az ár. Tedd fel tehát magadnak a kérdést, vajon mi a fontosabb: az, hogy megspórolj kellemetlen perceket vagy az, hogy egy kissé önző legyél és önmagad boldogsága legyen a prioritás? Nézőpont kérdése az egész!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kiforrott személyiségként nehezen tűröd el, ha mások szeretnék megmondani, mit és hogyan kellene csinálnod, miképp kell kezelned egy-egy helyzetet. Mielőtt azonban teljesen felhúzod magad, érdemes a pozitív oldalát nézni a dolognak, hisz egyfelől a többiek jó szándékból kotnyeleskednek bele az életedbe, másfelől olyasfajta ötleteket meríthetsz, amelyek később átütő sikereket hozhatnak számodra. Igyekezz tehát helyükön kezelni a kapott tanácsokat, ne engedd, hogy túlságosan irányítsanak, de ne is üldözz el mindenki magad mellől, hisz jól jöhet még a téged körülvevő környezet jótékony segítsége! Nem utolsó sorban pedig a népszerűséged sem süllyed majd el a mocsárban, ha kicsit közelebb engeded az embereket magadhoz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ráléptél egy bizonyos útra, amely rendkívül fontos számodra, olyasfajta élményszerzést vársz ugyanis, ami minden eddigi negatív tapasztalatot felülírva sikeressé és emlékezetessé teheti a megtett kilométereket. Annak ellenére is hiszel a dologban, hogy mások egy lukas garast nem adnának érte, nálad azonban valahogy mégis leszállt a rózsaszín köd. Mielőtt borzasztó nagyot csalódnál, érdemes egy pillanatra visszaszállni a Föld nevű bolygóra és átértékelni a helyzetet, tedd mérlegre, hogy vajon te misztifikálod túl az egészet, avagy a körülötted élők azok, akik óriásit tévednek. Amennyiben előbbi eredményre jutsz, abban az esetben nem késő visszafordulnod és más irányt venned!

A folytatásért kattints ide!