Napi horoszkóp április 26.: a Bikák kompromisszumos megoldásra törekednének, az Oroszlánoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 26.: a Bikák kompromisszumos megoldásra törekednének, az Oroszlánoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk Forrás: Pexels by Ivan Samkov
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 26.

KOS (március 21.-április 20.)

Görcsösen ragaszkodsz valamihez, egyszerűen nem vagy hajlandó lejjebb adni belőle és elengedni. Ezzel azonban csupán csak azt éred el, hogy azok a lehetőségek mennek el melletted, amelyekben lenne potenciál, te azonban azon a lovon lovagolsz mindeközben, amely már csupán a semmibe tart. Eljött tehát az idő, amikor be kell látnod, ha valamiből kihoztad a lehető legtöbbet, amikor érdemes egyet előre lépni és a kaput bezárni magad mögött. Hidd el, csak egy nagy légvétel és elszántság kérdése az egész és ha mindezek megvannak, máris sokkal könnyebb napjaid lesznek!

BIKA (április 21.-május 20.)

Nem épp a legkönnyebbek a hétköznapok számodra az utóbbi időben, nem minden kerek ugyanis a munkahelyeden, lépten-nyomon konfliktusba kerülsz a feletteseddel, úgy gondolod ugyanis, hogy minden lépése egyszerűen ütközik az értékrendeddel, ám csupán egy bizonyos pontig fejtheted ki az álláspontodat, utána mindig előhúzza a főnök-kártyát. Borzasztóan bosszant a kialakult helyzet, amelyre jelen pillanatban megoldást sem nagyon látsz és ez egyúttal el is keserít. Mivel azonban a hangulatodat mérgezi az egész szituáció, amelyben fuldokolsz, épp ezért igyekezz a lehetőségekhez mérten leülni és kompromisszumos megoldásra törekedni az érintett személlyel annak érdekében, hogy neked is nyugodtabban teljenek a napjaid. Mindenképp megér egy próbát a dolog, másképp örökre az elnyomott szerepébe fogsz ragadni!

IKREK (május 21.-június 21.)

Bár a táv legelején még nem gondoltad, hogy teljesíteni tudod, mégis egy külső erő, illetve a benned rejlő, nagybetűs Kitartás segített végigmenni. Ennek köszönhetően joggal, büszkén szakítottad át a célvonalat és bár ma még nem a tiéd a főnyeremény, mégis mindennél többet jelent számodra az, hogy bebizonyítottad magadnak azt, hogy kitartással, akarattal és a megfelelő alázattal nagyon messzire sikerülhet eljutnod! Hívd át a barátaidat, ünnepeljétek ezt a sikert, hisz egyvalakit biztosan legyőztél: saját magad!

RÁK (június 22.-július 22.)

Ugyan valakinek segíteni akartál, mégsem úgy sült el a dolog, ahogy azt vártad volna, így nem feltétlenül vált a másik hasznára segítő szándékod. A negatív végkimenetel azonban nehogy megakadályozzon abban, hogy máskor másoknak is rendelkezésre állj, hisz ez a szituáció sem feltétlenül a te hibádból fakadóan alakult így, ahogy. Hidd el, meg fogják érteni, hogy ezt a helyzet alakította így, nem akartál rosszat semmiképpen sem. Épp ezért ne legyen lelkiismeretfurdalásod sem, nem rossz szándékkal akartál ugyanis beleavatkozni!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Talán egyfajta tavaszi fáradtság az, ami kezd úrrá lenni rajtad, azt érzed ugyanis, hogy borzasztóan nehezedre esik a tőled jól megszokott szintet teljesíteni. Felfoghatod ezt egy, a szervezeted által küldött intő jelnek is, hogy itt az ideje odafigyelned magadra. Iktass tehát az életedbe több pihenést, válassz olyan mozgásformát, ami a lelkere is jó hatással van, mindenképp foglalkozz önmagaddal annak érdekében, hogy kicsit testileg és mentálisan is gatyába rázódn. Hidd el, mindenkinek vannak olyan napjai, amikor a túlélésre játszik, meg kell azonban tudni húzni egy határvonalat és lehetőséget teremteni a renegerálódásra is!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Mértani pontossággal rajzoltad meg a tervrajzot, tisztában vagy vele, hogy nagy a kockázat, te azonban mindenáron el szeretnéd érni a kitűzött célt. Képes vagy minden szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha egyfajta birodalmi lépegető módjára, mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre és közben nem nézel a lábad elé. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Nem éri meg, hogy egy kis sikerért kockára tedd az emberi kapcsolataidat! Mérlegelj tehát, mielőtt bármibe belevágsz!

A folytatásért kattints ide.