Napi horoszkóp április 22.: a Rákoknak meg kell tanulniuk elengedni másokat, a Mérlegeknek érdemes időnként kompromisszumot kötniük

Borítókép: Napi horoszkóp április 22.: a Rákoknak meg kell tanulniuk elengedni másokat, a Mérlegeknek érdemes időnként kompromisszumot kötniük Forrás: Pexels by Mikhail Nilov
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 22.

KOS (március 21-április 20)

Valaki fenekestől forgatja fel a nyugodt kis életed, olyasfajta érzelmi cunamit hoz ugyanis magával, amelyről korábban álmodni sem mertél. Legszívesebben azonnal igent mondanál a lánykérésre és oltár elé futnál, nehogy valaki lecsapja a kezedről, ennél azonban sokkal óvatosabbnak kell lenned. Egyfelől ugyanis fogalmad sincs, mik az újdonsült lovagod szándékai, másfelől te sem vagy abban a helyzetben, hogy beleugorj egy lehetséges módon futó kalandba. Épp ezért engedj teret a józan gondolkodásnak, szállj le gyorsan a rózsaszín felhőről és engedd, hogy a dolog kiforrja magát. Ismerkedj, beszélgess, randizz, kerülj közelebb hozzá és ha néhány találkozás után még mindig úgy érzed, Ámor nem lőtt mellé, akkor sok boldogságot nektek!

BIKA (április 21-május 20)

Mielőtt rögtönítélő bizottságot állítanál fel egy bizonyos személlyel kapcsolatban, igyekezz megismerni és mélyebbre ásni magad a személyét illetően, mások véleménye alapján ugyanis nem túl korrekt dolog elítélni valakit. Épp ezért próbáld körbejárni, feltérképezni a szóban forgó személyt és ne hagyd, hogy a rosszindulat kapjon teret mások befolyásolása nyomán. Alapvetően abszolút nem vagy ilyen személyiség, épp ezért érdemes utat mutatnod a többieknek és rávezetni őket arra, hogy anélkül nem szép dolog elítélni valakit, hogy megismerték volna alaposabban! Légy te az, aki a grundon a vezér!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, a hét utolsó munkanapján olyan érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet, amelyből képtelen vagy kiszállni, egyszer eufórikus állapotban vagy, máskor pedig az is zavar, ha egy légy zümmög körülötted és bárki ártatlan szavára vulkánként törnek elő belőled z érzelmek. Mivel ebben az állapotban igen kockázatos bármiféle társaságban megfordulnod, épp ezért mindenképp ajánlott tisztáznod a benned dúló háborút és békét kötnöd magaddal, hisz másképp nem fogod tudni ezt a bizonyos hullámzó kedélyállapotot megállítani. Hidd el, nem vagy egyedül a világban, nyugodtan beszélhetsz a problémáidról és keress számodra fontos emberekkel megoldást a benned lévő nyitott mondatokra! Ha sikerül tisztáznod a dolgokat, sokkal könnyebbnek érzed majd magad!

RÁK (június 22-július 22)

Nem tudsz kiverni valakit a fejedből annak ellenére sem, hogy az illető már régen továbblépett és mással boldog. Borzasztóan ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy képes elengedni, ami -beláthatod- abszolút akadályoz abban, hogy boldog legyél. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy meddig érdemes így ostoroznod magad, hisz semmi más nem történik, csak az, hogy magadat bünteted. Add meg magadnak az esélyt arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki mellett teljes életet élhetsz, aki elfogad a hiányosságaiddal együtt és aki képes megadni neked minden pozitív érzelmet, amire szükséged lehet. Akard lerázni a láncaidat, hisz ez csak rajtad múlik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, ma hosszú idő után végre ismét bizonyosságot nyer az, hogy érdemes kitartani és az energiáidat nem kímélni, amennyiben egy számodra fontos ügyért harcolsz. A legnagyobb büszkeséggel tölt el ugyanis az az eredmény, amit magad előtt látsz és joggal zsebelheted be a munkádért járó elismerést is. Ha megmártóztál a csillogásban, keress más kihívást és szerényen menj tovább az úton, hisz ha magasabbra szállsz a kelletténél, annál nagyobbat eshetsz. Ne feledd: mindig érhetnek meglepetések!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha alapvetően nem keresed készakarva a kalandokat, valahogy mégis mindig megtalál valami, amiről úgy gondolod, vétek lenne visszautasítani. Így fordulhat elő az is, hogy időnként nem veszed figyelembe a saját határaidat és olyasmikbe is fejest ugrasz, amelyekben a testi épséged is kockáztatva van. Mivel azonban elég fárasztó örökös kockázatban élni az életed, érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy fokkal tudatosabban tervezed a kalandjaidat és nem mondasz igent minden adandó ajánlatra. Hidd el, sokkal élvezhetőbb az Élet, ha nem kell folyton a következmények árnyékában létezned!

A horoszkóp itt még nem ért véget.

A folytatásért kattints ide!