JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 22.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok számára végre eljön a siker

Borítókép: Napi horoszkóp április 22.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok számára végre eljön a siker Forrás: Unsplash by Mockaroon
A csillagok a Föld napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 22.

KOS (március 21-április 20)

Noha alapvetően nem keresed készakarva a kalandokat, valahogy mégis mindig megtalál valami, amiről úgy gondolod, vétek lenne visszautasítani. Így fordulhat elő az is, hogy időnként nem veszed figyelembe a saját határaidat és olyasmikbe is fejest ugrasz, amelyekben a testi épséged is kockáztatva van. Mivel azonban elég fárasztó örökösen a szakadék szélén táncolni, épp ezért érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy egy fokkal tudatosabban tervezed a kalandjaidat és nem mondasz igent minden adandó ajánlatra. Hidd el, sokkal élvezhetőbb az élet, ha nem kell folyton a következmények árnyékában létezned!

BIKA (április 21-május 20)

Nem vagy az a titkairól mindenkinek fecsegő-típus, a hétvége első napján azonban épp annak öntöd ki a szíved, aki szembejön veled, noha rögtön érzed, hogy nem kellett volna beavatnod. Ennek ellenére jól esik az, hogy valaki megért, hogy van hallgatóság, hogy könnyíthetsz a lelkeden. Igen, lehet, hogy nem épp a legnagyobb bizalmasodnak mondtad el a titkodat, mégsem baj az, hogy nem kell ezt a terhet továbbcipelned. Kérd meg az illetőt, hogy ne avasson be senkit, magyarázd el, hogy miért nem szeretnéd nagy dobra verni a dolgot és ha rendelkezik a megfelelő intelligenciaszinttel, abban az esetben nem kell aggódnod, hogy később visszahallod másoktól!

IKREK (május 21-június 21)

Folyamatosan a tökéletes eredményre törekszel, a hibázásnak a legkisebb lehetőségét sem szeretnéd megadni, azt gondolod ugyanis, hogy ha megbotlasz, akkor magadnak is és a környezetednek is csalódást okozol. A hosszútávú lelki békéd érdekében azonban igyekezz alakítani a gondolkodásodon, hiszen olyan ember nem született még a Földre, aki non-stop képes tökéletes eredményt produkálni. Engedd tehát meg magadnak a hibázás lehetőségét, hétvége vam, kapcsolódj ki, ne akarj folyton egy mókuskerékben futni megállás nélkül!

RÁK (június 22-július 22)

Nem tudsz kiverni valakit a fejedből annak ellenére sem, hogy az illető már régen továbblépett és mással boldog. Borzasztóan ragaszkodsz hozzá, egyszerűen nem vagy képes elengedni, ami azonban abszolút akadályoz abban, hogy boldog legyél. Érdemes lenne tehát elgondolkodnod azon, hogy meddig ostorozod ilyenformán magad, hisz semmi más nem történik, csak az, hogy magadat bünteted. Add meg az esélyt arra, hogy megtaláld azt a személyt, aki mellett teljes életet élhetsz, aki elfogad a hiányosságaiddal együtt és aki képes megadni neked minden pozitív érzelmet, amire szükséged lehet. Akard lerázni a láncaidat, hisz ez csak rajtad múlik!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy tűnik, a hétvége első napján hosszú idő után végre ismét bizonyosságot nyer az, hogy érdemes kitartani és az energiáidat nem kímélni, amennyiben egy számodra fontos ügyért harcolsz. A legnagyobb büszkeséggel tölt el ugyanis az az eredmény, amit magad előtt látsz és joggal zsebelheted be a munkádért járó elismerést is. Ha megmártóztál a csillogásban, keress más kihívást és szerényen menj tovább az úton, hisz ha magasabbra szállsz a kelletténél, annál nagyobbat eshetsz. Ne feledd: mindig érhetnek meglepetések!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha határozott elképzeléssel járod az utadat, néhányan mégis megpróbálnak lebeszélni a terveidről. Első körben nem nagyon érted, miért szeretnének megakadályozni a terveid megvalósításában, amennyiben azonban belegondolsz, rájöhetsz, hogy akik most igyekeznek eltéríteni, ők valójában féltenek és nem akarják, hogy bármiféle bántódásod essen. Amennyiben megítélésed szerint alaptalan az aggodalmunk, abban az esetben igyekezz megnyugtatni mindenkit, hogy felesleges félteniük , hisz tudod, hogy mit csinálsz. Ugyanakkor értékeld, hogy vannak körülötted olyanok, akiknek ennyire fontos vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Viszonylag bonyolult feladattal küzdesz a hétvége első napján, egy bizonyos személy pedig folyamatosan mindenféle kéretlen jó tanáccsal próbál ellátni. Mielőtt azonban teljesen rád telepedne, előtte igyekezz határozottan, de mégsem megbántva az illetőt a tudtára hozni, hogy nincs szükséged semmiféle útmutatásra vagy mankóra, kiválóan boldogulsz anélkül is, hogy valaki fogná a kezed. Igyekezz a konfliktust elkerülni és érthetővé tenni a mondanivalódat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mielőtt egyszemélyes, rögtönítélő bizottságot állítanál fel egy bizonyos személlyel kapcsolatban, előtte igyekezz megismerni és mélyebbre ásni magad az illető tekintetében, enélkül ugyanis nem túl korrekt dolog elítélni bárkit is. Próbáld körbejárni, feltérképezni a szóban forgó személyt és ne hagyd, hogy a rosszindulat kapjon teret mások befolyásolása nyomán. Alapvetően abszolút nem vagy ilyen személyiség, épp ezért pont neked érdemes utat mutatnod a többieknek és rávezetni őket arra, hogy anélkül nem szép dolog fekete listára tenni valakit, hogy megismerték volna alaposabban! Légy te az, aki példát mutat!

A folytatásért kattints ide!