JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák konfliktusba keveredhetnek, az Oroszlánokra súlyos titkot bíz rá valaki

Borítókép: Napi horoszkóp április 19.: a Bikák konfliktusba keveredhetnek, az Oroszlánokra súlyos titkot bíz rá valaki Forrás: Pexels by 三 点sky
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 19.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a hét közepére teljesen lemerültél, nem-igen maradt energiád arra, hogy úgy teljesíts, ahogy mind te önmagadtól, mind pedig mások elvárják tőled. Sajnos azonban bármennyire is nehezedre esik, igyekezz megrázni magad és abban a tudatban teljesíteni a rád váró feladatokat, hogy nemsokára jön a hétvége, amikor átadhatod magad a felhőtlen pihenésnek. Addig pedig próbáld valahogy motiválni magad, hisz a felelősségrevonás nem tartozik senki kedvencei közé!

BIKA (április 21-május 20)

Konfliktusba keveredsz valakivel a hét közepén, aki egyszerűen nem akarja megérteni a mondanivalódat annak ellenére sem, hogy többször próbáltad elmagyarázni neki, ami számodra nem is lehetne nyilvánvalóbb. Amikor pedig ráunsz az értetlenségre, akkor hajlamos vagy arrogánsan védeni az érdekeidet, ami nem tesz túl jót a népszerűségednek sem. Épp ezért igyekezz még egy kísérletet tenni arra, hogy elmagyarázd, mi a felháborodásod oka, próbálj észérvekkel kiállni magadért, hisz ha megérteted a dolog lényegét, akkor talán eggyel nagyobb esélyed lesz arra is, hogy támogatókat találj!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki jó szándékkal szeretne útbaigazítani, te azonban valami oknál fogva arrogánsan utasítod el, hiszen azt gondolod, hogy az illető bele szeretne avatkozni a dolgodba. Miután azonban világossá válik számodra is, hogy abszolút nem akart ártani, a lehető leggyorsabban kérj elnézést, nehogy ez a botlás rányomja a kapcsolatotokra a bélyegét. Ma ilyen felemás hangulatú napod van egyébként is, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy felmentést kapsz az ehhez hasonló helyzetekben, így tehát amennyiben úgy érzed, nem vagy ma jóban a Világgal, inkább zárj ki mindent, amíg nem sikerül helyére billentened a lelki békédet!

RÁK (június 22-július 22)

Többet gondoltál egy bizonyos dologba, mint amennyi benne volt, amikor pedig erre rádöbbensz, akkor roppant csalódott leszel. Hatalmas elánnal indultál ugyanis el az úton és bizony nagy hason csúszás lett a vége, ez pedig jelentősen aláhúzza a lelkesedésedet is. Ne aggódj, nem minden helyzet ugyanolyan, ez most pont nem jött a legjobban ki, ami azonban korántsem jelenti azt, hogy más szituációknak is hasonló végkimenetelük lesz. Ne veszítsd el a lelkesedésedet, vondd le a megfelelő konzekvenciát a dologból és gyorsan zárd le, mielőtt tovább emésztenéd magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel tulajdonképp nem is álltok egymáshoz olyan közel, mégis mivel te mész éppen szembe vele, rád zúdít egy olyasfajta titkot, ami számodra egyrészt roppant kellemetlen, másrészt pedig nem a hétköznapi és könnyű kategóriából való. Hirtelen nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, legszívesebben egy tollvonással visszacsinálnád az egészet, ám mivel ez nem a varázslóiskola, ezért kénytelen vagy másképp kezelni a dolgot. Mindenekelőtt tudasd az illetővel, hogy nem épp te vagy a legalkalmasabb arra, hogy mentőövet dobj a nyílt tengeren, de ha már így alakult, megpróbálsz segíteni neki. Ügyelj azonban arra, hogy ne vállalj olyasmit, amivel bajba sodorhatod magad, hisz az egész nem ér ennyit!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem túl pozitív gondolatok kavarognak a fejedben egy bizonyos üggyel kapcsolatban a hét közepén, amely nagyban megakadályoz abvan is, hogy vállalható eredménnyel teljesíts. Mivel nincs még minden veszve, épp ezért igyekezz összeszedni magad és kizárni azokat a negatív dolgokat, amelyeket könnyen bevonzhatsz, mindezt annak érdekében, hogy ne ezen múljon a küldetés kimenetele. Csakis arra összpontosíts, hogy ha beleadsz apait-anyait, akkor nem jelenthet gondot az, hogy hiba nélkül végigmenj az akadálypályán, épp ezért összpontosíts!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!