Napi horoszkóp április 18.: a Kosoknak több türelemre van szükségük, a Skorpiók egyedülálló lehetőséget kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp április 18.: a Kosoknak több türelemre van szükségük, a Skorpiók egyedülálló lehetőséget kapnak Forrás: Pexels by Vlada Karpovich
A csillagok mára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 18.

KOS (március 21-április 20)

A hét második napján kiélezett helyzetben veszíted el a türemedet és csattansz fel mások számára indokolatlanul hevesen, ami nem vet rád túl jó fényt. Mivel ez így, ebben a formában nem túl vállalható, épp ezért igyekezz elnézést kérni és a továbbiakban uralkodni magadon, hisz azt te is beláthatod, hogy ez a fajta viselkedés nem terem majd túl jót neked. Ha úgy érzed, elfáradtál, annak nem ihatják meg mások a levét, ebben az esetben próbálj lopni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól. Jót fog tenni neked a pihenés!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján úgy érzed, egy bizonyos ügyben feleslegesen rovod a köröket, abszolút nem haladsz arra, amerre eredetileg szerettél volna, ez pedig roppant módon frusztrál. Ezen a ponton gondolkodj el, hogy mekkora utat tettél már meg és vajon megérné-e, ha most hagynál ott csapot-papot. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy ebből több már nem hozható ki, abban az esetben eljött az idő, hogy másra fókuszálj, ha azonban van még benned kitartás és látod magad előtt a győzelmet, akkor szívd fel magad és indulás tovább. Ez csak a te döntésed!

IKREK (május 21-június 21)

Valakivel hosszabb ideje szimpatizálsz, eddig azonban nem nagyon mertétek egymást megközelíteni, mindkettőtök a másiktól várja ugyanis az első komolyabb lépést. Mivel te mostanra már ráuntál erre a macska-egér játékra, így érdemes összeszedned minden bátorságodat és kiteríteni a lapjaidat az illető előtt. Amennyiben a Sors őt rendelte neked, akkor bizony egy hosszútávú, igaz szerelem vár, ha viszont nem egyeznek ez elképzeléseitek a jövőt illetően, abban az esetben szereztél egy jó barátot, de nem ő lesz életed párja!

RÁK (június 22-július 22)

Erődet nem kímélve dolgozol egy bizonyos projekten, nem titkolt célod ugyanis az, hogy lenyűgözd a környezetedet. Ennek azonban az a folyománya, hogy a számodra fontos dolgok felett elsiklasz, hisz csőbe szorult fejjel szeretnél egyetlen célt elérni, ami mindent tekintetet rád irányít majd. Érdemes azonban feltenned magadnak a kérdést, hogy mi a fontosabb: az, hogy mindenki elismerjen vagy az, hogy önazonos maradj és olyan célkitűzéseket hajts, amelyek boldoggá tesznek. Hidd el, mások elégedett mosolyát nem a te feladatod kicsikarni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a közvetlen munkatársaid közül arcátlanul elvinné azt a dicsőséget, amiért te dolgoztál meg. Az illető ugyanis úgy gondolja, hogy mivel ő is jelen volt a folyamatban, így neki is legalább annyi köze a sikerhez, mint neked. Világosítsd fel gyorsan, mielőtt beleéli magát a dologba, hogy az nem minősül részvételnek, ha csak a helyiségben van és szívja előled az oxigént. Akkor lenne joga a dobogó közelében lenni, ha fizikailag tett volna valamit az egészbe, addig azonban, amíg állt a pálya szélén és semmit nem csinált, ne is ünnepeltesse magát. Ha ezt megérti, az szuper, ha pedig nem, az legyen az ő baja. Te csak ünnepeld a saját magad által elért sikert!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második napján rossz néven veszel egy építő jellegű kritikát, mely a Napnál is világosabban látszik, hogy segítő szándékú. Félreértésed okán hirtelen csattansz fel és meglehetős vehemenciával reagálsz, amit a másik fél nem-igen tud mire vélni. Mielőtt azonban megsértenéd, előtte igyekezz némi önuralmat magadra erőltetve kimagyarázni a reakciódat és a jövőben ügyelj arra, hogy három mély lélegzetvétel után szólalj meg!

A FOLYTATÁSÉRT IDE KATTINTS!