Napi horoszkóp április 17.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Nyilasok abszolút egy hullámhosszon vannak a szerelmükkel

Borítókép: Napi horoszkóp április 17.: az Oroszlánok a megérzéseikre hallgatnak, a Nyilasok abszolút egy hullámhosszon vannak a szerelmükkel Forrás: Pexels by Helena Lopes
Húsvét vasárnap se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 17.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakinek a közvetlen környezetedben sikerül megbántania egy élesen megfogalmazott mondatával, noha alapvetően nem volt rossz szándékú a megjegyzése. Téged azonban rendkívülien rosszul érint és ezt nem is kell véka alá rejtened, mindenképp teremts tehát alkalmat arra, hogy tisztázd az illetővel a szándékot és választ kapj a kérdéseidre. Nem biztos, hogy bele kell állnod egy felesleges konfliktushelyzetbe, hisz megvan a magad keresztje, nem kell tehát még egy vitába belemenned. Mindenképp hozd azonban az illető tudtára, hogy abszolút nem esett jól, amit mondott és a jobb viszony érdekében megválogathatná a szavait és jobban végiggondolhatná a mondanivalóját. Húsvét ide vagy oda, te is érző ember vagy, aki kikérhet magának bizonyos dolgokat!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap a meglepetéseké, olyannyira egy hullámhosszon vagytok a szerelmeddel, hogy kölcsönösen sikerül meglepnetek örömet szereznetek egymásnak egy kedves gesztussal. Mivel pontosan tudod, milyen ízlése van, mit szeret enni, hogyan szeret öltözködni, ki a kedvenc írója, így nem jelent gondot az, hogy a kedvében járj és ő sincs ezzel másképp. Igyekezzetek ne csak Húsvétra, hanem általában a mindennapokba is egy-egy kis kedvességet csempészni, nem kellene ehhez luxus dolgok, elég egy szerelmes vallomás, egy finom vacsora, egy kis összebújás, amik teljessé tehetik a kapcsolatotokat. Sok boldogságot!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, sokkal nagyobb terheket vállalsz annak érdekében, hogy másoknak megkönnyítsd a dolgát, ez viszont jelentősen nehezíti a saját utadat. Mielőtt túlságosan feláldoznád magad annak érdekében, hogy népszerű lehess, érdemes végiggondolnod, hogy vajon mások is hoznának-e érted ekkora áldozatokat, avagy te vagy az egyetlen a Föld nevű bolygón, aki engedi hogy kihasználják. Mindig ügyelj arra, hogy csupán egy bizonyos határvonalig segíts másokon, ne vállalj olyan dolgokat, amelyekkel nehéz megbirkóznod, illetve ne ússz át tengereket olyan emberekért, akik fordított helyzetben egyetlen kartempóz nem tennének meg érted. Szelektálj a saját érdekedben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan érzésed van, hogy valaki a közvetlen környezetedben elhallgat előled valamit, ez pedig eléggé frusztráló számodra, ugyanakkor kissé el is bizonytalanít, hisz fogalmad sincs, kiben bízhatsz a jövőben, ha pont azok az emberek nem szavaznak neked bizalmat, akik felé te 100%-os bizalommal fordulsz. Mielőtt azonban elkezdesz mindenféle teóriákat gyártani, igyekezz az illetőt személyesen felkeresni és kideríteni az igazságot, nem érdemes ugyanis százféle verziót kitalálnod anélkül, hogy válaszokat kapnál az érintett személytől! Nem eszik olyan forrón azt a bizonyos kását!

A többi csillagjegyet ITT találod!