JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 17.: a Nyilasok nagy lendületet kapnak, a Vízöntők megvédik a becsületüket

Borítókép: Napi horoszkóp április 17.: a Nyilasok nagy lendületet kapnak, a Vízöntők megvédik a becsületüket Forrás: Pexels by Ivan Samkov
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 17.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívüli módon szeretnél elérni valamit, ami jelen pillanatban azonban elég távol esik tőled. Mivel azonban borzasztóan vágysz erre a bizonyos dologra, épp ezért gyakorlatilag mindent félretéve, elvakultan küzdesz, hogy elérd. Légy azonban óvatos, hisz a nagy elvakultságod miatt nem biztos, hogy racionálisan képes vagy értékelni a fennálló helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg nagyobbat buksz, mint amennyit nyersz a dologgal. Nyisd ki a szemedet, s igyekezz józan ésszel mérlegelni minden kockázatot!

BIKA (április 21-május 20)

Kitűnő csapatjátékosként viszonylag gyorsan fel tudod venni a tempót a társaiddal, mely a hét első napján különösen nagy előny lesz, hisz fontos célért küzdötök valamennyien. Épp ezért nem is érted egyik-másik csapattag egy-egy lépését, hisz ebből inkább azt a következtetést vonod le, hogy ők inkább a saját önös céljaik érdekében képesek lelkiismeret-furdalás nélkül átgázolni bárkin csak azért, hogy a győztesnek járó serleget a kezükbe vehessék. Mivel neked van egy stabil értékrended, amit nem adnál fel még versenyhelyzetben sem, épp ezért csak addig harcolj, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveidet félretéve küzdesz, akkor lehetséges módon nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

IKREK (május 21-június 21)

Hatalmas lépésre készülsz, amely egyszer, s mindenkorra megváltoztathatja az életedet. Eddig ugyan titkoltad a környezeted előtt, ám mostanra úgy érzed, hogy teljes mértékben készen állsz, így nyugodtan megoszthatod mindenkivel a nagy hírt. Bizonyosan lesznek, akik nem örülnek majd veled őszintén, te azonban biztosíts minden aggódót, hogy ez nem egy hirtelen meghozott döntés eredménye, sokkal inkább alaposan átgondolt célról van szó, amelyet kitűztél magad elé. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, s a határaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod a hozzád közelálló személyeket, ők is rá fognak jönni, hogy ez most nagyon fontos neked!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján olyan probléma üti fel a fejét, amelyet a múltban a szőnyeg alá sepertél, ám ma mégis negatív előjellel köszön vissza. Ne ess azonban kétségbe attól, hogy nincs más menekülő útvonalad, állj bele egyfajta felelősségtudattal a helyzetbe és higgy abban, hogy ezúttal képes leszel megoldani, ha szembenézel vele. Gondoskodj arról, hogy minden szálat elvarrj ezúttal az üggyel kapcsolatosan annak érdekében, hogy a későbbiekben ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján úgy érzed, hirtelen minden teher rád hárul, amiből nem nagyon tudsz átadni senkinek, ez pedig minden energiádat felemészti. Mivel egyelőre nem is látszik megváltozni a helyzet, épp ezért rajtad a sor, hogy felállj, végy egy nagy levegőt és neki fuss a megoldandó feladatoknak. Ne a nehézségi fokot nézd, csupán azt, hogy ebben a formában ez mindig is egy megoldhatatlan egyenlet marad majd. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Ugyanakkor jelezd világosan a környezetednek, hogy nem egyfajta teherhordóként szeretnél a köztudatban szerepelni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje vársz a nagy kiugrási lehetőségre, amellyel minden szempárt magadra irányítasz, emiatt gyakorlatilag bármibe belekezdenél. Mivel azonban ezáltal könnyen nevetség tárgyává válhatsz, épp ezért talán jobban teszed, ha előbb végiggondolod, hogy miben érdemes pontosan bizonyítanod a tehetségedet. Nyilvánvalóan nem szeretnéd szürke kis egérként leélni az életedet, de az sem lehet cél, hogy magadra vedd az udvari bolond sapkáját és ugyan elérd, hogy mindenki rád figyeljen, de egyúttal szánakozó szempárokat láss. Nem hajt a tatár, gondold végig, miben szeretnél bizonyítani!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!