JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

Borítókép: Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük Forrás: Unsplash by Nathan Anderson
A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 16.

KOS (március 21-április 20)

Egy eddig meg nem oldott ügy az, amely jelen pillanatban fejfájást okoz, amelyre folyamatosan keresed ugyan a megoldást, ám eddig nem sikerült rájönnöd, miképp kellene pontot tenned a végére. Megpróbáltad egyszer, tízszer, százszor, megis mindig megfeneklett az ötleted, épp ezért abszolút tanácstalan vagy, miként zárd le úgy az ügyet, hogy a lehető legjobban gyere ki a helyzetből. Egy biztos: minél hosszabbra írod a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne bonyolítsd tehát az életet, igyekezz a lényegre koncentrálni, hiszen így hosszú ideig okozhat még fejfájást!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján valahogy úgy érzed, hogy nincs kedved nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni, inkább elevickélsz a jelenlegi feladataidban, hogy majd aztán a nap végén fejest ugorhass a pihenésbe. Mivel tulajdonképp nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül tedd a dolgod, amíg mások izzadnak minden részeredményért is, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ez ma egy ilyen nap, nem mindig áll az ember készen arra, hogy hatalmas hegycsúcsokat hódítson meg!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé merész álmokat dédelgetsz az utóbbi időben, annak ellenére azonban, hogy ismered a nehézségi fokot, abszolút céltudatosan látod magad a sikert ünnepelve. Egyetlen egy probléma van csupán ezzel, mégpedig az, hogy a jelenlegi adottságaid szerint egyelőre inkább a felkészülésre kellene koncentrálnod, hisz gyorsan beletörhet a bicskád abba, amivel a szükséges tapasztalat híján majdnem biztosan nem fogsz tudni boldogulni. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülöd magad, érdemes tehát elgondolkodnod azon, vajon megéri-e elérhetetlennek tűnő álmokat kergetned vagy inkább a valós sikereket magában rejtő kihívások azok, amelyeken érdemes dolgoznod. Csakis rajtad múlik minden!

RÁK (június 22-július 22)

Ebben a pillanatban úgy érzed, egyszerűrn csak sodródsz az árral kontrollálhatatlanul, ami kissé megijeszt, hiszen nem vagy hozzászokva az ilyesfajta kiszámíthatatlansághoz. Mivel azonban nem élhetsz örökös félelemben, épp ezért szükséged van egy jó adag önbizalomra, higgy magadban, abban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a kihívást, a nehézségi fokot, az adrenalinszint emelkedést, kizárólag a megoldásra koncentrálj és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napján bizonyos jelek ráébresztenek arra, hogy tulajdonképp semmi mást nem csinálsz, mint folyamatosan futsz a széllel szemben, olyan emberekkel szembe szállva, akik fel sem érik ésszel a mondanivalódat. Ne akarj mindig mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venned, hogy az emberek nem feltétlenül úgy vannak bekötve, ahogy te. Előbb-utóbb ugyanis konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el az egészet és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mivel nem igazán szeretsz bizonyos helyzetekből önszántadból kilépni, sokszor foglalkoztatnak múltbeli események, így gyakran nehéz helyzetekbe sodrod magad. Ez történik veled a mai nap folyamán is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar befejeződik, épp ezért foggal-körömmel ragaszkodsz a helyzethez. Mielőtt azonban felesleges kapálózásba kezdesz, előtte érdemes belegondolnod, hogy mennyi mindent hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz. Légy nyitott annak érdekében, hogy aztán maradandót alkothass!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma ráébredsz arra, hogy két, a szívedhez különösen közelálló személy kapcsolata kezd zátonyra futni, melyről neked egészen eddig a pillanatig sejtésed sem volt. Hirtelen azt sem tudod, hogyan reagálj, hiszen roppant ijesztőnek találod a helyzetet, azt hitted ugyanis, hogy örök szerelemben fognak élni, ha pedig nekik sem sikerült, akkor valami gond lehet az eddigi elméleteddel. Épp ezért úgy érzed, hogy nem nézheted tétlenül, ahogy elválnak útjait, tenned kell valamit. Légy azonban óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod a helyzetet. Bármilyen nehéz is tehát, fogadd el, hogy ilyen a világ, te pedig nem menthetsz meg mindent és mindenkit!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nem minden alakul az előzetes terveid szerint a mai nap folyamám, mégsem bánod, hisz ez talán pozitívabb végkimenetelt hozhat, mintha az eredeti útvonalat választottad volna. Ugyan általában véve a kiszámíthatóság híve vagy, szeretsz a terveid szerint pontra haladni, ám valahogy most neked is könnyebbséget jelent, ha csak sodródsz az eseményekkel, úgy tűnik ugyanis, hogy izgalmasabb az az út, amelyre akaratodon kívül rátévedtél. Élvezd minden pillanatát, ne izgulj azon, hogy mi lesz a végkifejlet, te csak arra figyelj, hogy neked jó legyen. Nyugi, ez nem önzőség, hiszen mindenkinek a saját érdekei szerint kell az utat törnie!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakivel vitába keveredsz a mai nap folyamán, hisz olyasmit próbál elhitetni veled, ami gyakorlatilag teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy azt szavakba sem nagyon tudod önteni. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő viszonyt vékonyabbra!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan a mai napra nem igazán tervezted a Világot meghóditani, mégis olyan feladatot akasztanak a nyakadba, amely teljes embert kíván, méghozzá iszonyatos koncentrációval. Mivel jobban szereted az alkotói szabadságot, ezúttal viszont eléggé meg van kötve a kezed, épp ezért rendkívülien frusztrál az, hogy nem is választhatsz taktikát, egyszerűen menned kell egy olyan úton, amelyet kijelöltek számodra. Mivel azonban megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot, épp ezért hagyd hátra minden bosszúságodat és ugorj fejest a feladatba. Ez ma egy ilyen nap, ahol egyszerűen nincsen más választásod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kecsegtető ajánlatot kapsz a hét második napjá , amelyre az igazat megvallva nagyon nehezen tudnál nemet mondani. Mielőtt azonban meggondolatlanul beadnád a derekad, előtte érdemes leülnöd és minden részletet, illetve esetleges következményt aprólékosan megvizsgálni. Sorakoztass fel minden mellette és ellene szóló érvet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy végül jó döntést hozhass. Amennyiben több az kontra, mint a pro érv, abban az esetben bölcsebben döntesz, ha nemet mondva inkább más utakat keresel. Ne aggódj, új lehetőség szinte minden sarkon adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

HALAK (február 20-március 20)

Alig kezdődött el a hét, mégis úgy érzed, mintha legalábbis az El Camino-t tetted volna már meg, oyannyira fáradtnak érzed magad. Ennek okán messziről kerülöd az új feladatokat, a nagy kihívásokat, egyszerűen csak próbálsz ellavírozni valahogy a hétvégéig. Mivel nem alaptalanul érzed magad fáradtnak, hisz nem a lustaság az, ami meghatározó a dologban, sokkal inkább a kimerültség az oka a jelenlegi állapotodnak, épp ezért ne hagyd, hogy mások -akiknek feltűnik az, amit csinálsz- fogást találjanak rajtad, hisz senkinek nem tartozol elszámolni valóval. Csak annak magyarázd el a dolgok miértjét, aki különösen fontos számodra. Koncentrálj arra, hogy mihamarabb letudj minden feladatot, hogy aztán felhőtlenül ejtőzhess a kanapén egy izgalmas filmet nézve!