Napi horoszkóp április 16.: az Ikreknek időnként pihenésre van szükségük, a Nyilasoknak érdemes tudatosabban gondolkodniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 16.: az Ikreknek időnként pihenésre van szükségük, a Nyilasoknak érdemes tudatosabban gondolkodniuk Forrás: Unsplash by Haley Owens
A húsvéti készülődésben se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 16.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki eszközként igyekszik használni a sikerei eléréséhez, mely sikereknek bizony te is szerves része lehetsz, az illető azonban abszolút megfeledkezik rólad és ugyan semmiféle hálát nem vársz cserébe, de kissé felháborít az, hogy se szó, se beszéd hátrahagyna, mintha az elért eredményhez semmi közöd nem lenne. Nem kell csendben maradnod, nyugodtan adj hangot a véleményednek, ne titkold a felháborodásod, arra azonban ügyelj, hogy az általad használt hangnem és stílus miatt ne neked kelljen bocsánatot kérned. Nem kell hagynod, hogy elnyomjanak, hogy egyszerűen semmisnek tekintsenek, azt azonban már most megfogadhatod, hogy a jövőben sokkal óvatosabban segítesz az ilyen embereknek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rengeteg energiát fektettél egy számodra fontos ügybe, ám csalódottan veszed tudomásul, hogy abszolút nem térül meg a dolog. Ennek okán azon rágódsz folyamatosan, hogy vajon hol ronthattad el, miként alakult így az eredmény, ám akárhogy csűrös-csavarod a dolgot, rá kell jönnöd, hogy rajtad bizony nem múlt semmi. Minden tőled telhetőt megtettél, tiszta lelkiismerettel tetted tehát le a végeredményt az asztalra. Fogadd tehát el, hogy nem mindig tudsz befolyással lenni arra, hogy miként alakulnak a dolgok, de ne is ezzel foglalkozz, ha kiadtad magadból ugyanis a maximumot, akkor lelkiismeret furdalás nélkül léphetsz tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra fontos személlyel kapcsolatban vársz híreket, hosszú ideje nem tudod ugyanis, hogy mi történik vele, épp ezért minden követ megmozgatsz, hogy valaki valamiféle információval szolgáljon. Mivel a nap 24 órájában azonban nem rágódhatsz ezen az egyetlen dolgon, épp ezért igyekezz mindenképp a feladataiddal is haladni, hisz attól mert egyhelyben ülsz es a kezeidet tördeled, attól még sem a feladatok nem lesznek elvégezve, sem az illetőről nem kapsz híreket. Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, korántsem biztos, hogy baja esett, könnyen lehet, hogy csupán megfeledkezett rólad vagy nincs olyan helyzetben, hogy naphosszat üzengessen! Légy türelmes és adj neki időt!

NYILAS (november 23-december 21)

Szíved szerint nagykanállal habzsolnád az életet, mindenbe belekóstolsz és ha nem ízlik, ott is hagyod, “fogyassza, aki akarja” alapon. Emiatt időnként bizony kellemetlen helyzetbe kerülsz, hisz ha mélyebben belegondolsz, pontosan tudod, hogy a dolgok bizony nem így működnek. Ha valamibe belekezdesz, azt bizony vagy végig kell csinálnod vagy úgy elvarrnod a szálakat, hogy az másnak ne okozzon kellemetlen perceket, ha belebotlik, ez pedig számos vitát előzhet meg. Igyekezz kicsit tudatosabban megválogatni, mibe kezdesz bele és mi az, amiről már az elején látszik, hogy a veszett fejsze nyele!

A többi csillagjegyet itt találod!

Melyik lesz a legszerencsésebb napod 2022-ben? A galériából megtudod!