Napi horoszkóp április 13.: a Skorpiók céltudatosan küzdenek, a Halaknak váratlan szituációban kell helyt állniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 13.: a Skorpiók céltudatosan küzdenek, a Halaknak váratlan szituációban kell helyt állniuk Forrás: Pexels by Kaboompics .com
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 13.

KOS (március 21-április 20)

Végre sikerrel zárhatsz egy projektet a hét második felében, amelyen rengeteget dolgoztál, erőt és időt nem kímélve, számtalan áldozatot hoztál érte. Megérte a fáradtság, hiszen ma kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú idő után megelégelsz valamit, amely miatt régóta futod a köröket eredménytelenül, a hét második felében azonban elérkezettnek látod a pillanatot, amikor ki kell mondanod, hogy elég volt, ideje tovább lépned. Amennyiben valóban így érzel és nem csak a pillanatnyi besokallt állapotod beszél belőled, abban az esetben valóban érdemes lezárnod a dolgot. Ne félj kimondani, hogy vége, noha lehet, hogy az első pillanatban ijesztő lesz, tekints inkább úgy a helyzetre, mint egyfajta lehetőségre, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy egy új élet felé indulhass. Bátorság!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében elég komoly botlás lesz az, ami meghatározza a napodat, hiszen elég nagy felelősség van a nyakadban ahhoz, hogy csak úgy a szőnyeg alá seperd az egészet. Hagyj hátra tehát minden halasztható feladatot és csakis a szóban forgó ügynek a megoldására koncentrálj. Ne hezitálj, menj arra, amerre a józan ész diktálja, számolva azzal, hogy esetleg kérdőre vonnak a későbbiekben. Hidd el, nem mindegy, hogy az eloltott tűz után magyarázod meg annak keletkezését vagy lángokban állva ordítasz segítségért!

RÁK (június 22-július 22)

Furcsa szituációban találod magad a hét második felében, valakinek ugyanis érzesed szerint muszáj elmondanod a véleményedet annak érdekében, hogy ne tegye magát nevetségssé mások előtt. Fogalmad sincs, miképp tudnád ezt úgy tálalni,hogy ne bántsd meg, se azt tudod, hogy mindenképp cselekedned kell. Lehet, hogy első hallásra bántó lesz neki tőled hallva is, de te még mindig szofisztikáltabban tudod közölni vele, mint mások. Nehéz teher ez neked is, amelyen igyekszel túl esni minél hamarabb. Szedd össze a gondolataidat és finomított formában mondd el, amit szeretnél. Hidd el, később még hálás lesz neked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, abszolút képes vagy arra, hogy önállóan végezd a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. A környezeted azonban valahogy nem kezel a korodnak és érettségi szintednek megfelelően, minden lépésedet megkérdőjelezik, abszolút nem hisznek ugyanis abban, hogy vagy annyira önálló ember, hogy önállóan megállj a két lábadon. Mielőtt hason csúszva elkezdenéd bizonygatni a rátermettségedet, előtte tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon mennyi energiát érdemes abba fektetni, hogy meggyőzz másokat bármiről is a rátermettségedet illetően, avagy inkább a saját utadra kellene koncentrálnod, hátrahagyva a kételkedőket. Ne feledd, ez a te életed és nem másoké!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan útvonalon jársz, amelyen előtted még senki nem járt, így tehát nincsen egy mások által jól kitaposott ösvény, amin csak végigmehetsz, ez azonban egyetlen pillanatra sem ijeszt el, hiszen pont ez jelenti számodra az izgalmat benne. Érzel egyfajta titokzatosságot az egészben, mely arra ösztönzött, hogy elindulj és te legyél az, aki utat tör magának. Bátor ember vagy és ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, viszont legalább elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amibe nem biztos, hogy sokan bele mertek volna vágni. Így kell ezt csinálni!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!