JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 10.: az Ikreknek fontos döntést kell meghozniuk, a Szüzeknek egyedülálló kalandban lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp április 10.: az Ikreknek fontos döntést kell meghozniuk, a Szüzeknek egyedülálló kalandban lehet részük Forrás: Unsplash by Cristina Gottardi
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 10.

KOS (március 21.-április 20.)

Úgy tűnik, felesleges köröket futsz egy bizonyos ügyben, amelynek se eleje, se vége, segítőd pedig nem nagyon akad. Ezen a ponton érdemes elgondolkodnod, vajon van-e oka annak, hogy mindenki más kihátrált és továbbállt, vajon megéri-e az a feleslegesnek tűnő idő és energiapazarlás, amit nagyüzemben csinálsz, vajon lesz-e bármi felmutatható eredmény a végén. Amennyiben ezekre a kérdésekre olyan választ kapsz, hogy nem érdemes tovább vesződnöd, abban az esetben határozd el magad és keress más kihívásokat, amelyekben több perspektíva van!

BIKA (április 21.-május 20.)

Olyan ügyek megfejtésén morfondírozol a hét utolsó napján, amelyek rendkívül fontosak számodra, ám ezek a gondolatok elterelik a figyelmed az aktuálisan megoldásra váró feladatokról is. Épp ezért húzz meg egy határt és vedd előre a prioritási sorrendben azokat a teljesítendő ügyeket, amelyeknek mindenképp pontot kell tenned a végére, ellenkező esetben számon kérhetik rajtad. Amennyiben sikerül mindent befejezned, egy aromás forró fürdőben relaxálva morfondírozhatsz tovább azokon a dolgokon, amelyek lefoglalják a figyelmed napközben!

IKREK (május 21.-június 21.)

Fontos döntést kell ma meghoznod, valaki azonban egyfolytában körülötted legyeskedik, hisz mindenképp befolyásolni szeretne, hogyan is kellene állást foglalnod. Mielőtt azonban teljesen rád telepedne, még azelőtt érdemes határozottan megállítanod és világosan megértetned vele, hogy ebben a helyzetben te vagy az, aki a végszót kimondja, méghozzá úgy, hogy senki nem befolyásol. Lehet, hogy nem lesz túl jóleső érzés a másik számára az, hogy félreállítod, neked azonban most nem erre kell fókuszálnod, sokkal inkább arra, hogy minden szempontot alaposan megvizsgálj, mielőtt A-t vagy B-t mondasz. Ha fontos vagy az illető számára, meg fog érteni!

RÁK (június 22.-július 22.)

Úgy tűnik, nem tudsz egyetérteni egyes családtagjaiddal egy bizonyos dolgot illetően, emiatt parázs vitába keveredsz és kezdenek közöttetek az indulatok elszabadulni. Mielőtt azonban a jelenlegi helyzet rányomná a bélyegét a viszonyotokra, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e valamiféle kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy ne fajuljanak tovább a dolgok. Ennek érdekében igyekezz tehát közös nevezőt találni és félretenni az indulatokat! Hidd el, sokkal nagyobb intelligenciára vall eltenni a kardot, mint felvenni támadó állást!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét utolsó napja nem nevezhető épp a szerencsenapodnak, hisz bármibe vágod a fejszéd, egyszerűen nem jön össze, minden próbálkozásoddal lukra futsz. Rendkívüli módon bosszant az, hogy nem sikerülnek úgy a dolgok, ahogy eltervezted, ám nem érdemes beleragadnod a bosszankodásba, inkább keress valakit, aki a segítségedre lehet és kihúzza a szekeret a kátyúból. Biztos nem a mai nap az, amely átütő sikereket tartogat, de vigasztaljon a tudat, hogy nem minden nap ugyanilyen, így holnap új esélyekkel indulsz! A kötelező tennivalók elvégzése után kikapcsolódásképp nézz meg egy romantikus filmet egy üveg bort és egy tál pattogatott kulorica társaságában, a szerelmeddel összebújva! Holnap pedig új hét kezdődik új lehetőségekkel!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ugyan az esetek túlnyomórészében kiszámítható dolgokban veszel részt, a hét utolsó napján mégis olyasmibe keveredhetsz, amely mintegy szökőárként sodor magával, nem is igazán tudod követni, mi történik körülötted. Emiatt kissé frusztrált vagy, nem akartál volna ilyen természetű kalandokba keveredni, ám ha már benne vagy, igyekezz el nem süllyedni. Tulajdonképp úgysem lehet minden egyes szituációt kiszámítani az életben, időnként egyszerűen elengedhetetlen az, hogy olyan kalandokba pottyanj, amelyek által tapasztaltabbá válhatsz. Lazíts, nem a világvége jött el, csupán csak egy kis izgalom borzolja a kedélyeidet!