Március első hete a szeretet és bölcsesség energiájával

Borítókép: Március első hete a szeretet és bölcsesség energiájával Forrás: Getty Images
Több csodás fényszög és újabb együttállások vannak ezen a héten, megtapasztalhatjuk a bőséges szeretetet... már aki erre van kalibrálva.

Állj be te is a sorba és próbáld meg csak a szépet és jót észrevenni magad körül, csodálkozz rá a világra, a természet szépségére, az emberi jóságra, nézz a kapcsolataidra szeretettel. A szépre és jóra légy most nyitott, hálával tekints a tanításokra is. Ha elkapod egy-egy panaszkodó mondatodat, akkor korrigálj minél hamarabb.

Mosolyogj! Próbálj meg a lehető legtöbbet mosolyogni, hidd el mindenki számára ez a legjobb. Vagy amikor a legkevésbé sincs kedved mosolyogni, de mondjuk emlékszel erre a mondatomra, akkor gondolj egy szép emlékre, vicces helyzetre, gondolj a fiadra, lányodra, unokádra, férjedre, feleségedre, kiskutyádra, kishaladra, szeretődre, szerelmedre, gondolj a hamarosan csicsergő tavaszra. Vedd észre az apró hétköznapi kedves, vicces, szépséges dolgokat, és ha ezeket erősíted nap mint nap, emelkedik a rezgésed és az alacsonyabb rezgés már alig-alig talál meg.

Tudod, felfelé törekvő spirál - jó esetben ilyen az életünk.

Egyszer volt, hol nem volt, az egyik munkahelyemen végeztem egy tesztet. Volt egy kollégám, akit nem nagyon szerettek, vagy nem is tudom, kissé frusztrált ember volt, amolyan bunkó módon még sokszor nem is köszönt, ha szembe is jött veled a folyosón. Elkezdtem kitartóan rámosolyogni. Tuti bolondnak nézett, de nem igazán törődtem vele, mert a fejembe vettem, hogy én nyerek. Nem mondom, hogy azonnal, de pár nap elteltével visszamosolygott és még köszönni is elkezdett. Nekem nem került semmibe és még bizonyítást is nyert az elméletem, hogy a mosolygás igenis „szupercsúcs” dolog!

Fókuszálj és ismerd fel a negatív gondolatokat, kapd el őket és cseréld le! Mindennek a jó oldalát nézd. Most a kapcsolataidban is megláthatod a lehúzó, már nem építő kötődéseket és bátran mondj nemet ezekre. Ha pedig már régen látod, hogy hol van a gond, akkor cselekedj már végre.

Csak te tudsz magadon segíteni, csak te vagy képes magadért kiállni, hiszen ez a dolgod: magadért felelősséget vállalni. Nem kell másért hidd el, maximum a kiskorú gyerkőcödért, de ott is egyre jobban lehet a felelősséget átadni neki, hiszen kitől tanulja meg, ha nem tőled?

Figyelj magadra és írd le, naplózd, hogy hogyan változik az életed azáltal, hogy meglátod az élet apró szépségeit és azokat a helyzeteket, embereket, bármit, amiért hálás lehetsz. Ha egy darabig kitartasz és ezt tanítja nekünk Szaturnusz mester – hogy légy kitartó és fókuszált, vállald a felelősséget – akkor biztos a siker.

Elindulsz egy olyan úton, ami oda vezet, hogy magas rezgésszámmal élsz és a magas rezgésszámhoz az alacsony nem tud eljutni.

Március 7 a napja, amikor a Szaturnusz csatlakozik a Halak jegyében lévő Naphoz, Merkúrhoz és Neptunuszhoz. Milyen érdekes, hogy az év első TÍZMILLIÓSZOROS napja is pont március 7-re esik. És hogy mi ez a nap? Nézzük meg röviden.

A tibeti buddhistáknak egy évben négyszer van ilyen hatalmas teremtőerővel bíró ünnepnapja. A teremtés, a bőség minden irányban hat. Vagyis, ha erre a napra hálás, szeretettel teli gondolatokra koncentrálsz, akkor azok fognak hozzád visszatérni megsokszorozódva. Ha visszahúzó, fejlődésedet nem támogató gondolatok vannak a fejedben, akkor ezeket sokszorozod.

Március 7 - Chötrül Düchen, Buddha 15 csodájának ünnepe. Jakvajból készült mécseseket gyújtva idézik fel Buddha csodatévő tetteit, amelyeket 15 egymást követő napon hajtott végre.

Lényeg tehát, hogy mindig, de legfőképpen ezen a napon válaszd a bölcsességet, menj elébe a dolgoknak és fordulj szeretettel az élet csodája felé.

Örülj, hogy felébredtél és aludtál, volt hol nyugovóra térned, kisütött a nap és élheted az életed.

Visszatérve a csillagokhoz és az égi kísérőinkhez, a galaxisunk főszereplőihez, most itt a lehetőség megint a figyelmedet szeretettel fordítani magad felé. És ha szereted magad, akkor az egész életed megváltozik.

FIGYELEM!

Nem a Szaturnusz segít, hanem az a tudás és szeretet, ami megvan benned és annak bölcsessége, hogy amint fent úgy lent és amint kint úgy bent.

Nem a Szaturnusz felelős, hanem az ember. Ő csak segíti a jelolvasók munkáját, hogy lássuk mi van veled ott bent a szívedben.

A szeretet benned van, a teremtésedet te csinálod!

A szerzőről

Az önismereti út egy életen át tartó folyamat. Ezek a kérdések pedig többször is felvetődhetnek menet közben: Vajon miért születtem erre a világra? Jó helyen vagyok? Merre tovább? Mit kellene most tennem?

Az asztrológiai elemzés és az ön- és sorsismereti coaching abban segít, hogy kihozhasd magadból azt a legjobb embert, aki a szíve szerint képes élni elégedetten és boldogan. Nem tanácsadás, hanem egy személyes fejlődést támogató folyamat, hogy önbizalommal telve élj; ne függj senkitől a továbbiakban.

Abban támogatlak, hogy tisztában legyél azzal, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életben és ezt hogyan kezdd el megvalósítani.

ITT tudsz tőlem kérdezni vagy időpontot egyeztetni!

Email cím: [email protected]

Weboldal: www.melingo.hu

Galériánkban idézeteket olvashatsz a pozitív gondolkodás hatalmáról!