Május utolsó napjai is igen mozgalmasnak ígérkeznek: hatalmas változást hozhatnak

Borítókép: Május utolsó napjai is igen mozgalmasnak ígérkeznek: hatalmas változást hozhatnak Forrás: Freddie Ramm/Pexels
A Nap már 3-4 napja az Ikrek jegyében jár, a Vénusz is átlépett már, szombat éjfél körül a Jupiter is csatlakozott hozzájuk, együttállásuk még érvényes, ahogy erről az előző írásaimban már olvasható volt. Az Ikrekben inkább már a szellemi megértésen, igazságon és a kommunikáción van a hangsúly a hétköznapok szintjén. Vénusszal és Nappal rálátás a kapcsolatainkra és a kapcsolatainkban több kommunikációra és ezáltal gyarapodásra, ha úgy tetszik, fejlődésre van lehetőség.

A Plejádok termékeny csillaghalmazához kapcsolódik Jupiter, így a távlatokban való gondolkodás, vagyis a terveinket átgondolni a jövőre érdemes most: megnézni a dolgok egyik és másik oldalát, megismerni a lehetőségeinket. Vállalkozásaink tervezése is időszerű együtt állva a Vénusszal és az első lépések megtétele is esedékes, a cselekvő Nappal együtt haladva. Azért hangsúlyozom ezt többször, mert most tényleg a fizikai síkon tudunk haladni, tenni, hogy a Jupiternek a 12 éves ciklusában termékenyen tudjunk működni.

Itt az idő, hogy fejlődj a spiritualitásban

Aminek még itt az ideje az Ikrek Jupiter által, hogy kapcsolódjunk felfelé, fejlődjünk spiritualitásunkban, ráérzékeljünk a szeretet állapotára. Ez azzal is egybecseng, hogy a Nap május 26-án elérte az égen a Bika csillagkép fejét, ott is a Hyádok csillaghalmazt. Ez szellemi termékenységet jelent, egészen május végéig, gondolati, szellemi síkon tudunk alkotni, viszont fontos az is, hogy ne szálljunk el, mert a legtöbbünknek mégiscsak a fizikai síkon van dolga. Amit kigondolsz, vagy amit már esetleg régebben kigondoltál, most kitisztulhat és lehet tenni is a megvalósulásért. Ezt mutatja a Vénusz is, aki 27-én csatlakozik a Hyádok területéhez. Fontos az, hogy földeljünk, hogy hozzuk le a szellemünkből, gondolati világunkból a földre, ami ott megszületik. Hozza azt is, hogy foglalkozz a testeddel, add meg a szeretetet magadnak, légy egyensúlyban.

Forrás: Avery Nielsen-Webb/Pexels
Szellemi termékenységet, meglepő spiritualitást tapasztalhatsz május végéig.

Kapcsolódjunk a földdel

A földelés annyit jelent, hogy kapcsolódjunk a természettel, konkrétan a földdel is: kertészkedés, mezítláb fűben járás, minél nagyobb felületen érinteni a talajt is egy jó gyakorlat. Aki művészkedni szeret, alkotni fizikai tárgyakat, az is egy kiváló földelési technika, de akinek háziállata van, simogatni, akinek fája van, ölelgetni is ér.

A Merkúr és Uránusz együttállás már 28-29-én is érezhető, bepontosodni 31-én fog. Tisztázó beszélgetések idejét jelzi, amely után sokkal felszabadultabbak lehetünk. Bika jegyében vannak, így itt is fontos, hogy arra felé menjünk, azt a lehetőséget válasszuk, akár a beszélgetéseink kimenetele is azt mutassa, hogy csak azok a dolgok maradjanak meg az életünkben, amelyek fényt hoznak, működnek nekünk. Nincs értelme sem a magunk, sem mások idejét húzni a játszmázással, megfeleléssel, ragaszkodással. Mondom ezt azért, mert a Jupiter-Plútó inspiráló fényszög még él, vagyis a saját igaz belső hangunk tud most a hétköznapok szintjén áttranszformálni mindent. Mindent, azzal a szándékkal, hogy megszabaduljunk első sorban saját korlátozó hitrendszereinktől.

Május 31-én a Nap eléri a Bika csillagkép szemét, az Aldebaran csillagot. Itt jöhet egy felismerés, egyfajta megvilágosodás, amikor megmutatkozik, hogy hogyan érdemes működni, ezt szoktuk úgy is mondani, hogy megláthatod az isteni minőséget. Egyszerűen ráláthatsz, hogy mi az, ami igazán a tiéd, ami te vagy, vagy ami működik számodra. Nagyon erős tudatosodást jelent.

Forrás: Avery Nielsen-Webb/Pexels
Itt az idő, hogy kapcsolódj a földdel, a természettel.

Mindehhez még a Mars is eléri a felfelé úszó Halacskát a Halak csillagképben egy igazi emelő erőt hozva ahhoz, hogy hazatérjünk legbelül. Ez az önazonosságunk, az a lehetőség, hogy szintet lépjünk az elmúlt majdnem 2 évet összegezve.

Ez az asztrológia/asztrozófia csodája, hogy folyamatokban tudjuk látni a dolgokat, hogy analógiák, kulcsszavak mentén vagyunk képesek az életünk bármely területére értelmezni a jeleket.

Szeretném átadni ezt a fajta gondolkodást kiscsoportban, ahol végig néznénk a jegyek, bolygók és házak analógiáját gyakorlatiasan mindenkinek a saját képletén keresztül.

Kinek lenne kedve csatlakozni? Bátran vegye fel velem a kapcsolatot bárki, aki így szeretne közelebb kerülni önmagához. Kapcsolunk hozzá számokat, Angyalokat és mindent, amire nekem van rálátásom, tudásom.

Az alábbiakban pedig a nagy éves horoszkópot hoztuk el!